Láttatok már kirakva kínai üzletekben rendes télikabátokat?
Amilyen ár, olyan minőség. 5000 forintért ne számíts meleg, bélelt kabátokra.
Jövő évre gondolva, ajánlanám, hogy tavasz elején-közepén-végén, amikor vannak a téli kiárusítások szerezz be egyet. Az én kabátom 30k volt, erre kirakják 15.000-ért tavasszal... Viszont gyorsnak kell lenni
Adom az elozo velemenyet. En juniusban vettem egy kabatot 4000-ert a vershkaban 30.000 helyett. Szormes, belelt, a kapucnija is vegig, vastagabb mint a karom, mindenhol osszelehet szoritani, az ujjanal ilyen “belso” beles reteg van ami rafeszul a kezedre (mintha egy pulcsi lenne benne kb) es igy nem fuj be a szel se, az is allithato szorosabbra, a szormebeles persze kiveheto is :) ja es egyaltalan nem hullik belole a szorme. Imadom, annyira vastag es meleg hogy nehezebb mint en :)
Telen lehet kiadnam erte a 30-at, ha tudom milyen (online rendeltem)
10.000. ft alatt ne számíts rendes kabátra. (Leárazva mondjuk lehet, de ritka)
Kabátra ne sajnáld a pénzt, az véd meg a külső elemektől. Ha szart veszel, szar is lesz.
Én 3 éve vettem egy kabátot, 35ezerről volt leárazva 15-re, évszak elején. Nem is értem, mi vitte rá őket, hogy leárazzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!