Szerintetek gáz a rózsa szín pulcsi?
Nem tudom mi ez az örület.
Szerintem hanyagold a lány kinézetet, tényleg hagyd meg a homokosoknak.
Egyáltalán nem szexi ha egy fiú rózsaszín pulcsit, pólót, akármit hord. És ezzel a velemennyel nem vagyok egyedül.
20/L
Csak egy szín ti agymosottak! :D
Régen ponthogy a rózsaszín számított kisfiús színnek a kék volt a lányoké... Aki a pulcsid színe miatt le b*ziz azzal ne foglalkozz elég régimódi lehet hisz a színek nem nemhez kötöttek! Hordd nyugodtan ne hallgass rájuk.
Nem az a gàz hogy rózsaszín pulcsit hordassz fiúként, hanem hogy nem tudod leírni rendesen hogy rózsaszín😂
Neked kell tetszen a színe. Ha tetszik hàt hord.
Én nekem nem tetszik a fiúkon ez a szín. Szerencsére párom is utàlja, nem kell félnem hogy mit vesz fel.
1. A rózsaszín eredetileg férfias szín volt, keress rá, ha nem hiszed. (Mellesleg a magassarkút is férfiaknak találták ki eredetileg.)
2. Ez csak egy szín, nem fiús, vagy lányos, ez csak a földhözragadt prolik mániája.
3. Mikor szokik már le a magyar nép a b*zizással? Miért tartunk sértőnek valamit, ami amúgy nem az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!