Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen színű rózsát vigyek, ha még nem jöttünk össze?
Szerintetek miért legyen vörös, rózsaszín vagy egyéb másik színű a rózsa? Melyiket preferálnátok, ha ti kapnátok?
Még nem volt kapcsolatom, de vele elég jól haladok. Sokadik, vagy 4 randi volt már és szerintem ezzel már szinte meg is lenne a célegyenes. Ő 18/l, én 20/f
3.-ik
Tetszene?
Vegyek neked?😂
By:2.-ik
#3-as vagyok.
Persze, nyugodtan vehetsz.😂
A szerelem színe a vörös, legalábbis rózsában, szóval ha az a célod, hogy elcsábítsd, akkor egyértelműen vöröset kell venned.
A többi nem túl romantikus, bár szép, de udvarláshoz azért igazán csak a vörös illik. :)
Én nem preferálom a vágott virágot, sajnálom, mert elhervad, de azért a vörös rózsával meg lehet melengetni a szívemet, ellenben egy rózsaszínről vagy sárgáról nem tudnám, hogy mit gondoljak. :D Nem azért, mert nem szép, csak nem érteném, hogy mit akarsz vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!