Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus még, ha rózsát akasztok a lány kapujára?
Figyelt kérdés
(Félig-meddig) titkos a kilétem a lány szemében, ezért arra gondoltam hogy egyik éjszaka (max éjfél) rózsát, vagy bármilyen virágot a kapujára akasztok, aztán ha randira hívom akkor pont ugyan olyat adnék neki :D
Arra gondoltam hogy ez jó ötlet, nem is annyira nyálas, meg rejtélyes is :)
A megvalósításáról is szeretnék kérdezni, nem fog szétfagyni / elhervadni egy éjszaka alatt? Hogy tudnám megoldani hogy éppen maradjon? Vagy ha művirágot raknék, az nem annyira lenne ütős?
2016. okt. 16. 19:45
1/7 anonim válasza:
a kapu nem biztos eset, gondolom nem egyedül alkik a lány. Egy suliba jártok? mondjuk a szekrényére rakhatnád vagy ilyesmi. Ez az "ugyan olyan rózsa" dolog jó ötlet, de akkor legyen valami extra a rózsán, amitől tuti felissmerje, hisze a rózsa egy alap udvarlós ajándék :)
2/7 anonim válasza:
Én személy szerint imádnám, ha valaki így udvarolna nekem. :) "Régi módi" vagyok, szerintem igenis küzdjön meg egy fiú, ha szereti a lányt. De a kérdésre válaszolva: esetleg lehetne, hogy nem vörös, hanem fehér rózsát használnál. Vagy valamilyen más színűt, igazából nem tudom milyenek vannak, de befestetni betudod a virágárussal. :D A lány kedvenc színe is szóba jöhet. :) Írj, ha összejött, hogy sikerült végül. :D
3/7 A kérdező kommentje:
Családjával lakik, de voltam már náluk, anyukájával találkoztam is :D A kedvenc színes nagyon jó ötlet :)
De hogy maradjon életben a rózsa éjszaka több órán át akár minusz fokokban?
2016. okt. 16. 20:00
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, a lányok szeretik az ilyet. Viszont lehet a szekrényre ragasztás jobb lenne, azt biztos megtalálná és még elhervadni sem tudna..
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a mi sulinkban nincsenek szekrények, csak egy nagy ruhatároló akasztókkal, semmi névre szóló résszel :( :D
2016. okt. 16. 20:24
7/7 Stark2000 válasza:
A kapus megoldáson én is gondolkoztam. Ha ez megnyugtat, holnap este esek neki a dolgoknak.. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!