Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire vetitek meg a nagyon romantikus srácokat?
???
Imádom a romantikát 😃 vegul is ezzel kenyeztetheted a párod érzelmileg 😃...
16F
Én például szeretem, ha egy fiú romantikus, és az udvarlásban kicsit 'régimódi', tehát nem az a bunkó 'Cső, cica!'-féle. A te esetedben is ez csak pozitív tulajdonság! :) Egy olyan lány, aki a szerelmet keresi, biztosan értékelni fogja!
15/L
Én is szeretem a rockot 😃...
Szóval én pl a szerelmi vallomást ugy csinalnam hogy kioltozok 😃 veszek egy csokor virágot (lehetoleg a kedvencet 😃) meg próbálok valami vers felét irni ( esetleg rajzoló valami szepet mert egy kicsit tudok 😃) majd elé állnék és csak beszelnek teljes szívemből ossze vissza 😃
Szerintem ez egy jó tulajdonság ami ma már ritka. :)
15/L
Mert van a romantikus és a nyálas! Én szeretem a romantikát és azzal hogy te is szereted azzal nincs baj csak ne ess túlzásba. Cuki a rózsa meg minden de még vers és rajz is? Nekem ez már nyálas.
Szep dolog meg minden de szerintem a férfi legyen férfi!
Udvarolj bókolj de azt ne.feledd hogy a jóból is megárt a sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!