Fiúk, ti szoktátok használni a nadrágon a sliccet? Kort is írjatok
Hát ha le bírod venni annak használata nélkül a nadrágodat, akkor két számmal kisebb is elég lett volna...
Vagy most arra gondolsz, pisilünk-e úgy, hogy nem gomboljuk ki, csak kidugjuk alatta a cipzárrészen? Én úgy nem.
Szerintem arra gondol. Én totál hülyeségnek tartom. Plusz egy gomb és kényelmesen elő lehet venni, eltenni, alsót igazítani, nem pedig féloldalast ki- meg beszuszakolni.
Kor.
Ha pisáláshoz találták ki akkor mellélőttek vele mert arra pont nem jó, de másmiatt meg nincs értelme.
A következő kérdés pedig az lenne hogy akkor a női nacikon vajon minek van..?😮
Természetesen nem azért van, hogy a férfiak a koronaékszert ott vegyék elő (a nőknek meg ugye nincs is mit), hanem azért, hogy - lenyitva - felcibálható legyen a csípőre/derékra. (Ezért is nincs a melegítőruhákon, mert az sokkal lazább anyagú.)
A nőkre hatványozottan igaz, hiszen ott - jó esetben - még vékonyabb a csípő. Lásd még a szűk szoknyákat is, ott is van cipzár, más kérdés, hogy mivel az csak női ruhadarab, ott kevésbé érvényesült a racionalitás, így a legkönnyebben elérhető helyett inkább egyéb perverz helyekre került a cipzár, úgymint oldalra, sőt hátulra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!