Nektek hogy vált be a hosszú (15m) póráz? Mire /Mikor szoktátok használni? Praktikus, könnyű megszokni? Nagyjából mi a jó ár érte?
Gondolom a feltekerhető pórázra gondolsz.
A kitya felett csak minimális kontrollt ad. Stabil megállítással, behívással arra jó, hogy "mindenki lássa", hogy van póráz a kutyán (a tányérsapkások nem büntetnek meg), ugyan akkor a kutyának is ad egy kis szabadságot.
a kihúzhatós plexire gondolsz? Ne!
Nem tudod irányítani a kutyát, ami veszélyes helyzetet idézhet elő. És sokkal nehezebb megtanítani azzal a rendes láb melletti sétára.
Ha sima hosszúra gondolsz, ami nem feltekerhetős, csak rohadt hosszú...
Ismerősömnek van erdő területe és azzal viszi oda a kutyáit. De nem sok értelmét látom, akkor már jobb ha szabadon mozog. Ráadásul oldhatja ki a görcsöket a pórázon. Szóval praktikusabb és jobban ajánlott a rövid póráz
Én akkor használtam, amikor a kutyám még nem volt biztosra behívható. Behívás gyakorlására.
Olyan is volt, hogy rajta volt ez a hosszú póráz, a kutya szaladt, én hívtam, nem jött vissza, de ráléptem a pórázra, aztán meg is lepődött, hogy hoppácska...
Mióta behívható, nem használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!