Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelt már más is a Nightdres...

Jonika94 kérdése:

Rendelt már más is a Nightdress oldalrol? Mindenkit àtvertek, vagy csak engem?

Figyelt kérdés

Rendeltem a Nightdress nevű oldalrol egy fürdőruhát, es ugye elkuldtem a penzt meg minden es irtak is hogy erkezni fog 25-30 munkanapon belul..aztan most 5honapja várok rá es ugy hallottam mar

Tobb embert lehuztak tobb 10000el .. ha mas is járt mar igy kerem irjon valamit tenni kene az ügy érdekében!!

2018. szept. 24. 16:38
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nekem azóta sem jött meg az a része amit nem küldtek akkor...7es vagyok. Igy lassan egy év után elengedtem a dolgot és tanultam belőle hogy erről az oldalról soha többet...
2020. nov. 14. 09:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos engem azóta letiltottak, nem tudok irni se kommentet se semmit ... de viszont latom hogy nagyon sokan kommentelnem ala hogy jajj de szep rendelek stbstb ...kb miota velem meg esett azota nagyon sok ismerősöm is bele esett a hibaba es rendelt toluk .. termeszetesen nem erkezett meg semmi ... az a baj hogy amig valaki nem jelenti fel oket addig ugy is csinalni fogjak ... amit nekem kuldtek nadragot miutan megfenyegettem oket tobbszor is hat a rossz kinaiba nincs olyan nadrag .. nem tudom milyen “ceg” lehet ez .. de mindenkit atvernek aki rendel szoval biztosan nem cég hanem 1-2-3 szemely lehet benne..
2020. nov. 16. 17:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindnkit:)
2021. jan. 23. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!