Miért zavar mindenkit, hogy feketében járok? 14/L
Lehet mert a fekete rucik szarul néznek ki.
Van egy osztálytársam aki full feketébe van és folyton szekálják.
Én is sokat vagyok feketébe, bár én farmerral, meg fehérrel is kombinálom.
Fekete kabi, fekete póló,fekete naci, timbi baki... és máris nem full fekete.
szóval valami egy dolog, kabát vagy bármi legyen más színű
akár sapid vagy tényleg a bakancsod.
Meg persze a ruháid ízlésesek , ne úgy nézz ki mint egy csöves.
17/L
Az idősebbek általában vagy a gyászt vagy az öregséget társítják a feketéhez, a fiatalabbak meg valamelyik feketét szerető szubkultúrát (rock, metál) anélkül, hogy pontosabban tudnák, hogy milyen is az. 14 évesen szeretik az embert a ruhái alapján megítélni, hidd el, ez később változni fog, ha érettebb társaságba kerülsz. Ha tetszik a fekete, járj abban. Nekem is sokat szólogattak be anno de aztán megunták (én onnantól kezdtem feketébe járni, hogy megkerestem rá a pénzt, mert addig anyám nem volt hajlandó fekete ruhát venni nekem,bár ovis korom óta a kedvenc színem.) Ma már az lenne nekik fura, ha meglátnának valami 'színben'. Ha csesztetnek, egyszerűen mondd, hogy te ebben érzed jól magad. Én azt szoktam mondani, hogy én a színeket belül hordom, nem kívül. (:
25/L
Azért, mert a fekete a gyász színe az európai kultúrkörben. (Most nem megyek bele a kis feketébe és az alkalmi ruhák témájába.)
A színeknek nagyon erős érzelmi töltésük van. Aki mindig feketében jár, az azt sugározza, hogy bezárt, ne közelíts hozzá (a gyász feketéje is ezt jelenti: gyászolok, bajom van, hagyj békén) stb.
14 évesen belefér. A tinikorban vannak olyan időszakok, amikor az ember gyereke bezáródik, hogy fel tudja dolgozni a serdülés okozta külső-belső problémákat.
Hordd csak nyugodtan.
Ez olyan volt kedves utcso mintha a lilarol,rozsaszinrol probalnal meggyozni,hogy ezek bizony ferfias szinek...
Gratula!
A fekete sosem volt noi szin , ugy ahogy a kek sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!