Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak a szoknyámmal?

Mit csináljak a szoknyámmal?

Figyelt kérdés

Van egy fekete szoknyám, amit ha fúj a szél, fellebben. Mitcsináljak vele, hogy ne fújja fel a szél a nyakamba?

Anno láttam egy videóban, hogy talán pénz érmét tett bele? De bem igazán vagyok biztos benne.

2018. szept. 18. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy ilyen szoknyám, de ráadásul nagyon finom lágyesésű anyaga van, ezért súlyokat (pénzérmét) belevarrni nem jó ötlet. Nem tudom, hogy a tied milyen, de én alsószoknyát veszek a szoknya alá, egy testhezálló minit a szoknyával megegyező színben. Persze így is előfordul, hogy felfújja a szél, de kit érdekel, alatta van a másik szoknya..
2018. szept. 18. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
“Safety pants” néven lehet venni hosszúszárú “alsónadràgot” amit pont azért használnak, hogy ha kilibben a szoknya alól valami, akkor az egy zárt naci legyen, ne a bugyi, vagy a csupasz fenék egy tangánál.
2018. szept. 18. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen. Nem hordom szeles időben. Vagy akkor hordom, ha már rosszabb idő van, és akkor van rajtam kabát, az megtartja. Súlyokra már én is gondoltam. Szerintem, ami nem csúnya és kivitelezhető az, az a súly, amit függönyöl aljára is varrnak, csak egy csík, szóval nem érméket kell egyenként rárakni valahogy :)
2018. szept. 18. 16:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2018. szept. 19. 05:44
 5/6 anonim ***** válasza:
A barátnőm úgy oldotta meg, hogy egy leggingsne levágta a lábait, és a szoknya alá veszi
2018. szept. 19. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen szoknyám, szeles időben nem veszem fel. Ha meg menet közben támad fel a szél akkor ha tehetem, kézzel megfogom, h ne fújja fel. De ha fel is fújja akkor sincs nagy baj, mert általában ha szoknya van rajtam, akkor harisnya is. És ha szeles az idö, akkor nem túl vékony (40-60den) harisnyát húzok, és úgy már nem látnak semmi olyat, amit nem szeretnék. Amúgy, lehet én vagyok defektes, de az sem nagyon zavar, ha a bugyim kivillan esetleg, hisz ha strandra megyek akkor is csak egy szál bugyiban melltartóban vagyok rengeteg idegen ember előtt. Persze nyilván direkt nem mutogatnám a bugyim, de ha fellibbenti a szoknyám a szél és éppen kivillana, nem érezném rosszul magam tőle.
2018. szept. 24. 01:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!