Szerinttetk ez a Hm kabát jó lenne téli kabátnak?
2018. szept. 14. 11:16
1/7 anonim válasza:
Egynek jó. De ha csak ez lenne, akkor szerintem kevés. Legalábbis nekem. Szeretem a szövetkabátokat, van is, hordom is. De nem a leghidegebb napokon. Nyitott felül. Oké, van sál, de akkor is. Az aljába belekap a szél, aláfúj.
Egyébként szövetkabátból is van többféle vastagságú, úgyhogy konkrétan meg kell nézni, hogy mennyire meleg.
2/7 anonim válasza:
Ez inkább őszre. Vékony is, plusz simán átázik.
3/7 anonim válasza:
Nem. Nem tűnik túl vastagnak és az, hogy ennyire ki van az ember nyaka?? :O Ez így nem való téli hideg napokra.
Kép alapján nem lehet eldönteni, hogy most ez mennyire meleg.
4/7 anonim válasza:
Nekem van egy hasonlo fazonu, gyapjukeverek, ha bejon a nagyon hideg, akkor mar nem hordom. Pl. egy napsuteses, teli, 8-10 fokos napon kibirom (a kedvenc puha, vastagabb salammal es egy garboval), hogy elmetrozok es buszozok a suliig es vissza. Szerintem akkor erdemes ilyet venni, ha van ezen kivul még egy rendes, telre hordhato kabatod.
5/7 anonim válasza:
Szép, de nem télre. Elég vékonynak néz ki és a fél mellkas kint van belőle.
6/7 anonim válasza:
Csini. Van hasonló vastagságú szövetkabim, inkább őszi, melegebb téli napokra való.
7/7 anonim válasza:
Próbáltam ebből az egyik színt, meglepően vastag és nehéz. Szerintem jó, ha van egy ilyen a ruhatáradban, de 5fok alatt inkább valami pufibb kabátra szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!