Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerinttetk ez a Hm kabát jó...

Szerinttetk ez a Hm kabát jó lenne téli kabátnak?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek ezek a gyapjú kabátok mennyire melegek?

2018. szept. 14. 11:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egynek jó. De ha csak ez lenne, akkor szerintem kevés. Legalábbis nekem. Szeretem a szövetkabátokat, van is, hordom is. De nem a leghidegebb napokon. Nyitott felül. Oké, van sál, de akkor is. Az aljába belekap a szél, aláfúj.

Egyébként szövetkabátból is van többféle vastagságú, úgyhogy konkrétan meg kell nézni, hogy mennyire meleg.

2018. szept. 14. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább őszre. Vékony is, plusz simán átázik.
2018. szept. 14. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem tűnik túl vastagnak és az, hogy ennyire ki van az ember nyaka?? :O Ez így nem való téli hideg napokra.

Kép alapján nem lehet eldönteni, hogy most ez mennyire meleg.

2018. szept. 14. 13:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy hasonlo fazonu, gyapjukeverek, ha bejon a nagyon hideg, akkor mar nem hordom. Pl. egy napsuteses, teli, 8-10 fokos napon kibirom (a kedvenc puha, vastagabb salammal es egy garboval), hogy elmetrozok es buszozok a suliig es vissza. Szerintem akkor erdemes ilyet venni, ha van ezen kivul még egy rendes, telre hordhato kabatod.
2018. szept. 14. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Szép, de nem télre. Elég vékonynak néz ki és a fél mellkas kint van belőle.
2018. szept. 14. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Csini. Van hasonló vastagságú szövetkabim, inkább őszi, melegebb téli napokra való.
2018. szept. 14. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbáltam ebből az egyik színt, meglepően vastag és nehéz. Szerintem jó, ha van egy ilyen a ruhatáradban, de 5fok alatt inkább valami pufibb kabátra szavaznék.
2018. szept. 15. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!