Lányok! Átmeneti kabát? (Többi lent)
1 átmeneti piros ballonkabátom van. Szeretnék venni egy farmerdzsekit. A fórumokban mikortól szoktak lenni?
Valamint, a farmerdzsekit rögtön a télibabát után hordjátok? Ha nem milyet vesztek fel közte?
Hány és milyen átmeneti kabátaitok vannak?
Köszi aki válaszol :)
15/L
A fermerdzseki és a tèlikabát között jó nagy átmenet van. Persze vannak olyan farmerdzsekik, amik béleltek.
Én is akkor hordom, amikor már jó idő van. Amikor elég csak egy rövid- vagy hosszúujjú pólóra felvenni, vagy nyári estéken, amikor hűvösebb van.
A téli kabát után nekem egy átmeneti dzsekis időszakom van, ami se nem vastag, se nem túl vékony. Utána jönnek a bőrkabátok, utána meg a farmerdzseki.
Nem tudom megmondani hány kabátom van. Nagyon sok. Imádom a szép kabátokat, annyira öltöztet és egy különlegesebb darab jól fel tud dobni egy egyszerűbb összeállítást is.
Farmer kabátom például 4 van.
25N
Gyapjúkabátot hordok farmer/bőrdzseki és télikabát között.
A farmerdzseki szerintem egyből még elég hideg, kivéve, ha van valami bélése, az most amúgy is elég divatos. Szerintem vannak már farmer kabátok az üzletekben, ha máshol nem, a Levi'sben tuti.
Átmeneti kabátom van több, de én 26 vagyok, 15 évesen úgy emlékszem valami bőrdzseki-félém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!