Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen sokat számít a külső?

Ilyen sokat számít a külső?

Figyelt kérdés
Az a helytet, hogy csendesebb vissza húzódóbb lány vagyok, nem is vagyok szép,és mindenki lenéz a suliba és nem is ismer senki. Van egy lány az osztály és ő is iylen csendes típus, de nagyon szép, és ha megyek a folyosón egy csomó embernek köszön, stb.. Szereti szinte mindenki. Pedig ő is csendes meg én is. De persze mindeki azt mondja hogy a külso nem számít.(10.esek vagyunk)

2018. szept. 7. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a külseje miatt hanem mert attól függetlenül hogy csendes gondolom kedves, mosolygós, jó a kisugárzása. Te meg biztos úgy is viselkedsz mint aki elfogadta hogy egy visszahúzódó lúzer akit lenéznek (bár ezt biztos hogy csak bebeszéled magadnak és semmi alapja nincs) és megközelíthetetlen vagy.
2018. szept. 7. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Hülyeség, hogy a külső nem számít. Te járnál olyan pasival aki nem ad magára egyátalán, mindig zsíros a haja és büdös a szája? A külső a belsőnek a képe, ha az ember fejében minden rendben van, akkor a külseje is ezt sugallja.

Kérdésre visszatérve: ha csomó embernek köszön akkor nem lehet annyira csendes/visszahúzódó. Lehet hogy ő introvertált, azaz magában jól el van, de szeret másokkal is lenni, te meg antiszociális.

2018. szept. 7. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Drága, ez csak a gimi, túl fogod élni, még ha Pokol is, koncentrálj a tanulásra. Kár másokkal foglalkozni, hogy ő miért szebb, miért népszerűbb. Felejtsd el azt, hogy téged mindenki utál és állj egy kicsit a sarkadra, legyél talpraesettebb, ne játszd tovább az áldozatot. Szedd össze az erősségeid, neked is van mire büszkének lenned és te is nyithatsz az emberek felé, ha nem is mindenki fog elfogadni, de legalább rájöhetsz, hogy a hiba nem a te gépezetedben van. Egy munkahelyen sokkal nehezebb lesz majd, szóval jobb, ha előre gyúrsz rá. Én is voltam hasonló helyzetben, de ha belegondolok, egyáltalán nem is ismertem azt a másik lányt és milyen furcsa már ismeretleneket egy kalap alá venni magaddal. Elég, ha te látod, hogy mennyire szép és erős vagy (ha szerinted kicsit sem vagy az, akkor előbb ezen kell dolgoznod) és nagyon sokat változhat még az életed, a hozzáállásodon múlik, hogy milyen irányba.
2018. szept. 8. 00:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:/
2018. szept. 8. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is csendes vagyok és én sem ismertem senkit az iskolában, de mások sem.. Minden lány levegőnek nézett/néz a mai napig. Az iskolában csak akkor jött oda hozzám 1-2 lány, ha a WI-FI hálózat jelszava kellett..... Sajnos ronda vagyok, így megértem, hogy nem közeledtek hozzám, ezért sem volt még barátnőm, mert minden lány elutasít a külsőm miatt.. 22/F
2018. szept. 9. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!