Hogyan öltözködjek divatosan, stílusosan, ha nem vagyok gazdag?
Nem is kell 30 ezret kiadnod egy pólóra.☺
Azt ajánlom figyeld,mikor milyen akció van a boltokban és akkor vásárolj. Vagy pl. hasonlítsd össze egyes üzletekben az árakat. Előfordul, hogy szinte ugyanazt a darabot meg tudod venni egy másik boltban pár ezerrel kevesebbért..
Illetve könnyebb, ha vannak alapdarabjaid, amik mindig divatosak maradnak és szükségesek és azokat párosítod más ruhákkal.☺
Egy egyszerű, kék farmer pl ilyen vagy semleges színű (fekete, fehér, szürke stb) felsők, lehetőleg minta vagy felirat nélkül, tornacipő, csizma/bakancs, fekete alkalmi cipő (ha lány vagy, akkor sem kötelező magassarkúnak lennie, de csinos legyen és lehetőleg ne szandi, mert az azért nem illik mindenhova). Alkalmi öltözék sem árt persze, de nem kell 600 féle.
A turi valóban jó ötlet, a 30 ezres póló meg erős túlzás lenne, ennyiért max a Gucciban tudom elkèpzelni :D plázás boltokban szoktak leárazások lenni, a Sinsay-ben pl 1200 Ft-okért vettem pólókat, 8 ezerért jól kinéző dzsekit meg kardigánok 2000 Ft-ért a H&M-ből, 2 db-os fehérneműszett a C&A-ból 3500 Ft-ért, new yorkeres kis hátizsák 1500 Ft-èrt akciósan stb. Figyelni kell és amúgy a kínai sem elvetendő, pólókat, bugyikat, zoknikat, leggingseket nagyon sokszor vettem fillérekért és semmivel sem volt rosszabb a minőségük az átlagnál. Ne Triumphot várjon az ember persze, de az árukat bőven megérték.
Drága cipőket érdemes lehet interneten venni, én pl így rendeltem teljesen új, eredeti Converse-t 14 ezerért, a bolti 21 ezer helyett.
Ja és nézelődhetsz pl Vaterán is vagy sokszor van olyan, hogy olcsóbban adnak valamit az áruházban, mert "szépséghibás". Ez az én jégkorim esetében pl annyi volt, hogy egyszer már valaki visszaküldte mérethiba miatt, de sosem használta. Így közel 30 ezer Ft helyett elvihettem 6 ezerért úgy, hogy tényleg zsír új volt.
Persze ezek a tippek inkább webáruházakra alkalmazhatók és jól meg is kell nézni az adott terméket, de egy próbát megérhet a dolog. Ha nem tetszik, visszaküldöd.
bershkában nagyon jó farmerek vannak, és ha nem valami nagyon extrát akarsz venni, akkor 6000ft-ért is találsz
basic cuccok és fehérneműk a h&m-ben ngayon jók vannak, multipackes melltartót van 4-5000ért is
a zara szerintem egy cseppet drágább még a basic vonalon is
a stradivariusban és a reservedben is jó dolgok vannak
ja és figyelni kell, hogy például június-júliusban és december-januárban vannak nagyobb leárazások, olyankor kincseket lehet találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!