Ilyen alakkal hogy öltözködjek?
Leginkább nyáriruhák érdekelnének, illetve szoknyák és pólók/topok.
Méretek: 94-67-97 (170cm)
Az alakom az övéhez hasonló:
(csak a mellem nagyobb)
Csak nem te tetted fel ezt a kérdést is?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
És ha igen?
Ott is megkérdeztem, tudna-e ajánlani esetleg valaki valami más fazonú ruhát, de ilyen jellegű választ nem kaptam.
Ha tudsz linkelni olyan ruhát ami szerinted jó abban tudok segíteni hogy szerintem jó-e.
Ezt azért mondom mert úgy legalább a te ízlésedhez mennek a dolgok, és nem biztos hogy abból szedek ki valamit ami nem tetszik:)
Szerintem bőven jók:)
Az utolsó előtti nem!
A többi pedig olyan alkalminak/félig elegánsnak tűnik vagy pasizósnak, de amúgy jól néz ki az összes.
Mert eddig ez volt az egyetlen fazon, ami valahogy még állt rajtam.
Homokóra alakon szinte semmi sem áll valami jól.
A testhezálló fazon kiesik, mert rettenet kihívó. Ami mindenütt bő, megintcsak kiesik, mert ha nincs karcsúsítva a dereka, hordó alakot csinál.
Tudtommal a homokórának pont a derekát kell hangsúlyozni, és kerülni a mindenhol egyenes szabást.
Kérdező
"Férfiként" mondom hogy nem muszáj ezeket a divatos hülyeségeket követni... Inkább tényleg olyat hordj amilyet szeretnél, mint divatosat ugyanis az leszel te. Nem mellesleg ha megtartasz egy kritikus értékelést a ruhákkal kapcsolatban (azaz nem csak a divat miatt hordod) sokkal vonzóbb leszel, sőt egyedibb.
Szerintem érezd jól magad, az adott ruhában és ne mindenáron olyat akarj hordani amit kell... mert gyakran ezzel teszik tönkre magukat a nők. Hogy ez divatos, meg hozzá elméletileg ez illik, és annyit ront az összképen hogy az hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!