Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tanácsot kérnék tőletek!...

Tanácsot kérnék tőletek! Hogyan öltözködjek nőisebben? ☺

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Van barátom, és egy kicsit nőies ruhákban szeretnék járni hozzá, nem mindig a sportos cuccok.. De fogalmam sincs,hogy milyen ruha tenne nőiesebbé. Elég alacsony vagyok, de megvagyok elégedve a kinézetemmel. Nőiesebben szeretnék öltözködni, esetleg valami tipp? Idáig nagyon sportos voltam, de úgy érzem átkéne alakítani a ruhatáram. Segítsetek! :) Milyen ruhák tesznek igazán egy nőt nőiessé?☺ Kedves válaszokat előre is köszönöm☺
2018. aug. 2. 23:29
 1/9 anonim válasza:
Vegyél testhezálló polókat,szoknyát egyberuhákat ,sportcipő helyett szandált vagy csizmát
2018. aug. 2. 23:56
 2/9 anonim ***** válasza:
8%

Fogalmam sincs hogy lehet pasid, ha nem öltözöl nőiesen?

Úgy látszik neked vmi baj van, ha "nő" létedre nem tudsz nőiesen öltözni.

2018. aug. 3. 09:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem kell teljesen lecserelni, eleg, ha nehany noiesebb darabot beszerzel. Pl balerina, basic szoknya, basic egyberuha, szandal, oszre egy szep sal, ballonkabat bordzseki helyett (vagy bordzsekibol egy peplum alju fazon), kezitaska - ezeket nagyjabol mind tudod kombinalni tornacipovel is (bar az itteni nagy "stylistok" majd jol megmondjak, hogy unalmas, stilustalan, tomeg 😄). Nezz korul google-on, pl. girly streetstyle, women's casual streetstyle cimkek alatt.
2018. aug. 3. 09:55
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

Ne más miatt változz meg soha! Magadért tedd.

Tizenéves korban az ember normális esetben minél több stilust/ruhadarabot próbálgat mi az ami hozzá illik - kialakítani egy egyedi stílust magadnak, ami önmagad.

Ha összejött veled az illető, akkor elfogad téged úgy ahogy vagy. Akkor akarj változni, ha önmagadért teszed első sorban.

Küldhetek pár linket (privibe, ha írsz), hogy pl most miket rendeltem be netről (de ez az én egyszerűbb, elegánsabb stílusom!)

Körbe kell nézni s tudni mik azok amik az alkatodon előnyösek.

25/N

2018. aug. 3. 10:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden kedves válaszolónak a tanácsot!:) Aranyosak vagytok. Hangsúlyoznám,hogy nem a barátom érdekében szeretnék. Hanem inkább magam miatt. A barátomnak tetszik ez a sportos stílusom. Csak én szeretnék ezen változtatni, saját magam érdekében.☺
2018. aug. 3. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:

- ujjatlan felső

- szoknya (nem muszáj feszülnie, nekem mind skater-típusúak)

- csajosabb felsők, kivágások, félvállas megoldás

- szandál - nem kell magasnak lennie

- szűkített fazonú dzseki

- csizma ősszel

A legfontosabb, bármit is hordasz, legyen KÉNYELMES! Nincs annál rosszabb, mikor látszik a csajon, hogy felvezsi, de gyűlöli vagy épp kitöri benne a bokáját :D

2018. aug. 3. 15:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!☺
2018. aug. 3. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is szeretem a nőies T

Ruhákat sőt a ruhákat mind. Csak ahhoz pénz is kellene.

Amúgy szoknya az elég nőies és még jól is néznek ki. Vagy ujjatlan rövid nadrággal de az a stílusosabb. Bár én úgy is szoktam hogy ujjatlant felveszek ami stílusos és vele pl adidas rövidnadrágot. El se hinned hogy mennyire nem tűnik fel hogy sport nadrág van hozzá.:D

2018. aug. 3. 23:47
 9/9 anonim ***** válasza:

A szoknya alap szerintem kb az összes nőies. Olyan fazonút válassz, amiben jól érzed magad, és nem feszengesz benne, ha viseled. Ez mondjuk kb minden ruhára igaz. Nem feltétlenül a ruha miatt leszel nőies, kell hozzá bizonyos kisugárzás is. Ezt mindig tartsd szem előtt. Múltkor pl az egyik barátnőm úgy jött bulizni, h egy fehér converse tornacipő, fekete (nem átlátszó) harisnya, fehér rövidnaci, fekete passzos, csillogós felsö, halványrózsaszín farmerkabát, és egy rózsaszín baseball sapi volt rajta. Irtó jól nézett ki még szerintem is, a pasikat meg csak úgy vonzotta. Pedig, ha belegondolunk, egyik sem egy tipikus nőies ruhadarab. (max a rózsaszín, meg csillogás miatt)

Pár dolog így általánosságban: szoknya, harisnya, balerina cipő, magassarkú (ha tudsz benne szépen járni) bokacsizma, top, passzos felső, ami kiemeli a nőies vonalakat (cici, csípő, ha picit hosszabb popó), de akár egy tök átlagos póló is jó lehet csajos mintákkal, csajos színben.

Amúgy, ha komolyan gondolod, h változtatsz az öltözködéseden, hamar rá fogsz ám érezni. Én is ilyen 17-18 évesen kezdtem megváltoztatni a stílusom a sportos, laza felől egy elegánsabb, csajosabb irányba. Pár hónap alatt ráéreztem a dologra, és hatalmasat változtattam magamon. Eleinte szokatlan volt az ismerőseim szemében, de bíztattak, segítettek, így nem volt olyan nehéz dolgom. :) Én annak idején szoknyával, harisnyával, elegánsabb felsőkkel, blúzokkal kezdtem a dolgot, aztán szépen elkezdett magától formálódni a dolog... Ennek már több mint 10 éve, de a szoknya, harisnya, balerina azóta is alap, viszont azóta már rengeteg mással is tudok kombinálni. Szóval ne aggódj, csak bele kezdeni nehéz, utána már rá fogsz érezni, h mit, hogyan érdemes viselned, h elérd a kívánt hatást! Sok sikert hozzá! :)

2018. aug. 5. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!