Mi a vèlemènyetek a kinèzetemről/öltözködèsemről lányok?
Itt van nèhány kèp,nem tudom h elèg jók-e de remèlem jól bemutatja a kinèzetek. :
wellwellwell
cuki :v
Az 1.,3. kifejezetten tetszik a többi nem, viszont aranyos az arcod. Ne aggodj majd kialakulsz, és összetörsz pár szívet.
Nyílván kinek mi, akiknek bejönnek a tomboyok azok tudják pozitívan értékelni a kinézeted.
Tudom, hogy csak kíváncsi vagy a véleményekre de úgy tűnik nem a legjobb helyen várod, hogy megerősítsenek abban, hogy mennyire is jó a stílusod - ez is mint sokminden más nagyon megosztó, van akinek tetszel van akinek nem.
Hogy milyen stílusban írják le a véleményüket rólad az mindenesetre őket minősíti.
25. Igen igen tudom,de tènyleg amugy mèg nem alakúlt ki teljessen a stírusom,nem tudom eldönteni,mert ,,lazán,, is szeretek öltözködni,de az elegánsat sem vetem meg magamon...majd mèg kialakúl.
29.hm...a pincères amúgy stimmel :D talán a rövid nyakkendő miatt.
Meg èszreveszem nèhe magamon,hogy túltolom 😲 deee,mint pl a rockerek,vagy a hippik,èn is megszeretnèm mutatni magam,mondhatni az öltözködèsben kiteljesedni.meg hogy ne legyen az emberekben annyira kèrdèses h mi is vagyok,sosem volt mèg párkapcsolatom,vágyom rá...de mèg evvel a kinèzettel is azt hiszi az ismerőseim nagyrèsze hogy heteró vagyok,ès mivek szemèlyessen nagyon kevès ember mondja nem nagy a lehetősège annak hogy párt találjak :(
30. Szèp alakod van :D apszolút nőies
31.hehe,köszönöm szèpen :D
Èrdekelt a kívűlállóak vèlemènye,ès máshol nem igazán tudom megkèrdezni
A többinek meg köszönöm a választ!
:D
(Ès igenigen,tizenhat vagyok,ha ez nem gond a 18 èven felülieknek szánt kategoriába 😶)
Szia! 😊
Szerintem elképesztően jól nézel ki! Nagyon tetszik a stílusod és nagyon szép is vagy! 😊
Ne hallgass azokra, akik szerint változtatnod kéne. Csak légy önmagad!
Huu... Nekem nagyon bejössz... 😏
19/biszex lány
Emberek, ezen hol nem lehet látni, hogy lány az illető? Azon kívül, hogy rövid a haja, szép, nőies arca van. Kedves kérdező, ne foglalkozz másokkal, szerintem tök jó stílusod van, de ami a legfontosabb, hogy egyedi. Nem vagy tucat, az ízlésed még alakul, de ez jó irány. A lényeg, hogy olyan ruhákat viselj, amit szeretsz, és úgy érzed, önmagad vagy benne. Mosolyogj sokat, nagyon jól áll!:)
(Amúgy meglepően hasonlítasz egy ismerősömre...)
33!
Hol van rajtad rövid nyakkendő?
Az egy átlagos férfi nyakkendő.
Aki azt írta hogy mikor pincér volt így kellett öltözködni az azt jelenti hogy melegnek öltözött? Nem zavarta a férfi ruha?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,
főleg a #35,#34...nak :D feldobtátok a napom ❤❤
Igen,èn így vagyok boldog,evvel a kinèzettel,ha szoknya vagy smink van rajtam mindha nem is èn lennèk, akármilyen furán hangzik.
De a fiús ruházatot kompenzálja a semleges/kissè lányos szemèlyisègem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!