Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a vèlemènyetek a kinèzetemr...

Feketeaangyall kérdése:

Mi a vèlemènyetek a kinèzetemről/öltözködèsemről lányok?

Figyelt kérdés

Itt van nèhány kèp,nem tudom h elèg jók-e de remèlem jól bemutatja a kinèzetek. :

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. aug. 28. 17:25
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim válasza:

wellwellwell

cuki :v

Az 1.,3. kifejezetten tetszik a többi nem, viszont aranyos az arcod. Ne aggodj majd kialakulsz, és összetörsz pár szívet.

Nyílván kinek mi, akiknek bejönnek a tomboyok azok tudják pozitívan értékelni a kinézeted.

Tudom, hogy csak kíváncsi vagy a véleményekre de úgy tűnik nem a legjobb helyen várod, hogy megerősítsenek abban, hogy mennyire is jó a stílusod - ez is mint sokminden más nagyon megosztó, van akinek tetszel van akinek nem.

Hogy milyen stílusban írják le a véleményüket rólad az mindenesetre őket minősíti.

2018. aug. 29. 18:45
 32/54 anonim ***** válasza:
Szerintem illik hozzád:)
2018. aug. 29. 19:45
 33/54 A kérdező kommentje:

25. Igen igen tudom,de tènyleg amugy mèg nem alakúlt ki teljessen a stírusom,nem tudom eldönteni,mert ,,lazán,, is szeretek öltözködni,de az elegánsat sem vetem meg magamon...majd mèg kialakúl.

29.hm...a pincères amúgy stimmel :D talán a rövid nyakkendő miatt.

Meg èszreveszem nèhe magamon,hogy túltolom 😲 deee,mint pl a rockerek,vagy a hippik,èn is megszeretnèm mutatni magam,mondhatni az öltözködèsben kiteljesedni.meg hogy ne legyen az emberekben annyira kèrdèses h mi is vagyok,sosem volt mèg párkapcsolatom,vágyom rá...de mèg evvel a kinèzettel is azt hiszi az ismerőseim nagyrèsze hogy heteró vagyok,ès mivek szemèlyessen nagyon kevès ember mondja nem nagy a lehetősège annak hogy párt találjak :(

30. Szèp alakod van :D apszolút nőies

31.hehe,köszönöm szèpen :D

Èrdekelt a kívűlállóak vèlemènye,ès máshol nem igazán tudom megkèrdezni

A többinek meg köszönöm a választ!

:D

(Ès igenigen,tizenhat vagyok,ha ez nem gond a 18 èven felülieknek szánt kategoriába 😶)

2018. aug. 29. 20:04
 34/54 anonim válasza:

Szia! 😊

Szerintem elképesztően jól nézel ki! Nagyon tetszik a stílusod és nagyon szép is vagy! 😊

Ne hallgass azokra, akik szerint változtatnod kéne. Csak légy önmagad!

Huu... Nekem nagyon bejössz... 😏

19/biszex lány

2018. aug. 29. 22:19
 35/54 anonim ***** válasza:
50%

Emberek, ezen hol nem lehet látni, hogy lány az illető? Azon kívül, hogy rövid a haja, szép, nőies arca van. Kedves kérdező, ne foglalkozz másokkal, szerintem tök jó stílusod van, de ami a legfontosabb, hogy egyedi. Nem vagy tucat, az ízlésed még alakul, de ez jó irány. A lényeg, hogy olyan ruhákat viselj, amit szeretsz, és úgy érzed, önmagad vagy benne. Mosolyogj sokat, nagyon jól áll!:)

(Amúgy meglepően hasonlítasz egy ismerősömre...)

2018. aug. 30. 02:32
 36/54 anonim ***** válasza:
Férfias beállás, férfias arc, de szerintem lány vagy a cicid alapján.
2018. aug. 30. 07:24
 37/54 anonim ***** válasza:
34%

33!

Hol van rajtad rövid nyakkendő?

Az egy átlagos férfi nyakkendő.

Aki azt írta hogy mikor pincér volt így kellett öltözködni az azt jelenti hogy melegnek öltözött? Nem zavarta a férfi ruha?

2018. aug. 30. 08:41
 38/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat,

főleg a #35,#34...nak :D feldobtátok a napom ❤❤

Igen,èn így vagyok boldog,evvel a kinèzettel,ha szoknya vagy smink van rajtam mindha nem is èn lennèk, akármilyen furán hangzik.

De a fiús ruházatot kompenzálja a semleges/kissè lányos szemèlyisègem.

2018. aug. 30. 11:27
 39/54 anonim ***** válasza:
Forgasd sokat a helyesírás szabályzatot, hiszen a stílus nem csak az öltözködésből áll. Egyébként nincs Veled semmi baj.
2018. aug. 30. 13:03
 40/54 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam h melegnek öltözött, hanem hogy pincérnek. :D Nekem munkaruha ugrik be rögtön, ezért nem tetszik. Egyébként de zavart, de nem az hogy melegnek néznek, mert nem néztek annak, hanem nem tetszett a ruha. De ez van. :D
2018. aug. 30. 14:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!