Mi a vèlemènyetek a kinèzetemről/öltözködèsemről lányok?
Itt van nèhány kèp,nem tudom h elèg jók-e de remèlem jól bemutatja a kinèzetek. :
igen,élőben pöppet máshogy nézek ki,a járásom,beszédem,gesztikulálásom mondhatni enyhén nőies,de a hangom mindenképp :D
amúgy volt már hátközépig,válig érő hajam,fokozatossan vágattam le,most jelenleg itt tartok.nem szerettem azokat a hajhosszúságokat,nem tudom mondhatok-e ilyet :D de teljessen átlagosnak éreztem magam bennük.
ezt a hajamat szeretem eddig a legjobban.
#10 Hehe,ha nem is pirosra,de lilás rózsaszínre befesteném :D
#11 nem tűnt a hozzászólásod homofónak sztem egyáltalán,de nem vagyok transz,tökéletessen szeretem azt ami a mellkasomon és a ami a lábam között van :D
Nem igazán az a cèlom hogy csajos legyek,a ,,homáros,, outfit (jaj de furán hangzik :D)
Nem èrtem mi a baj lenne vele,hisz leszbikus vagyok...persze nem mondom hogy így kellene kinèznie egy homosexuálisnak,èn pl így nèzek ki,más meg amúgy.
Szeretek elegánsan öltözködni,egyèbkènt a beállás fura kicsit,de nem akartam minden kèpen ugyanúgy beálni 😂
LÁNY VAGYOK
,a mellemből,asszem a 3. kèpen lèvő kilátszó toppból,az arcomból,a kategóriából ès az utolsó előtti hozzászólásomból (ezt nemszámolva) nem egyèrtelmű?
Rakjátok össze a dolgokat...lány ès tomboy...
Szio szerintem nagyon aranyos vagy. A hajad nekem túl rövid, de az arcod szép és kompenzálja a fiús hajat.
a ruhák szerintem jól állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!