Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a vèlemènyetek a kinèzetemr...

Feketeaangyall kérdése:

Mi a vèlemènyetek a kinèzetemről/öltözködèsemről lányok?

Figyelt kérdés

Itt van nèhány kèp,nem tudom h elèg jók-e de remèlem jól bemutatja a kinèzetek. :

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. aug. 28. 17:25
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
55%
Nem akarok homofóbnak tűnni, de nálam olyan érzete van, mintha transz lennél. Ez talán annak tudható be, hogy egyetlen lány ismerősöm öltözött így, aki évek óta nemváltoztató műtétre vágyott. Semmi nőiességet nem érzek az öltözködésedben. Sokat segítene, ha megnövesztenéd a hajad, és sminkelnél, más lenne az összhatás.
2018. aug. 28. 19:06
 12/54 anonim ***** válasza:
49%
Jól nézel ki
2018. aug. 28. 19:29
 13/54 A kérdező kommentje:

igen,élőben pöppet máshogy nézek ki,a járásom,beszédem,gesztikulálásom mondhatni enyhén nőies,de a hangom mindenképp :D

amúgy volt már hátközépig,válig érő hajam,fokozatossan vágattam le,most jelenleg itt tartok.nem szerettem azokat a hajhosszúságokat,nem tudom mondhatok-e ilyet :D de teljessen átlagosnak éreztem magam bennük.

ezt a hajamat szeretem eddig a legjobban.

#10 Hehe,ha nem is pirosra,de lilás rózsaszínre befesteném :D

#11 nem tűnt a hozzászólásod homofónak sztem egyáltalán,de nem vagyok transz,tökéletessen szeretem azt ami a mellkasomon és a ami a lábam között van :D

2018. aug. 28. 20:00
 14/54 anonim ***** válasza:
12%
Mindegyik jó csajos , de alúlról a második kissé homáros az hanyagolható..
2018. aug. 28. 20:09
 15/54 A kérdező kommentje:

Nem igazán az a cèlom hogy csajos legyek,a ,,homáros,, outfit (jaj de furán hangzik :D)

Nem èrtem mi a baj lenne vele,hisz leszbikus vagyok...persze nem mondom hogy így kellene kinèznie egy homosexuálisnak,èn pl így nèzek ki,más meg amúgy.

Szeretek elegánsan öltözködni,egyèbkènt a beállás fura kicsit,de nem akartam minden kèpen ugyanúgy beálni 😂

2018. aug. 28. 20:34
 16/54 anonim ***** válasza:
71%
2018. aug. 28. 20:35
 17/54 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem hogy hány éves vagy? Csak kíváncsiságból.:DD
2018. aug. 28. 20:43
 18/54 A kérdező kommentje:

LÁNY VAGYOK

,a mellemből,asszem a 3. kèpen lèvő kilátszó toppból,az arcomból,a kategóriából ès az utolsó előtti hozzászólásomból (ezt nemszámolva) nem egyèrtelmű?

Rakjátok össze a dolgokat...lány ès tomboy...

2018. aug. 28. 20:50
 19/54 anonim ***** válasza:
53%

Szio szerintem nagyon aranyos vagy. A hajad nekem túl rövid, de az arcod szép és kompenzálja a fiús hajat.

a ruhák szerintem jól állnak.

2018. aug. 28. 20:52
 20/54 anonim ***** válasza:
52%
Te lány vagy?
2018. aug. 28. 23:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!