Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hova szoktál erőssen sminkelni...

Hova szoktál erőssen sminkelni illetve magassarkút felvenni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 25. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Magassarkút mindenhova, erős sminket meg bulizni, estélyekre, bálra, elegáns vacsira.
2018. aug. 25. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Erős sminket sehova. Alkalomra is csak szolidan.

Magassarkú a mindennapjaim része. Nincs is lapossarkúm csak az edzőcipőim.

2018. aug. 25. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
43%

Erős sminket sehova. Max csak szájfényt szemceruzát és szempillaspirált szoktam csak úgy szolidan. Nem így akarom felhívni magamra a figyelmet. Megy az nekem másképp is! :)

Magassarkút azt bármikor, bárhova, ha olyan kedvem van. Mivel alapjába véve nőiesen öltözködöm így számomra a magassarkú nem alkalmi viselet, hanem a hétköznapi öltözékeim szerves részét képezik. Mondjuk én picit jobban szeretem ezeket a balerinatipusú csini topánkákat, de a magassarkúkat is imádom. Mondjuk ezekből sem szeretem az extrém kihívó darabokat, a túl magas sarkat, inkább a szolid elegancia híve vagyok e téren is. A legmagasabb sarkú cipőm 10cm, de a többség 6-8 centi között van. Fontos szempont a kényelem is, ami azt jelenti, h akár 8-10 órát is tudok benne lenni. Mert hiába szép egy magassarkú, ha már egy óra után véresre töri a lábam, akkor attól kénytelen vagyok megválni, ne foglalja feleslegesen a cipősben a helyet... Mert azzal nem sokra megyek, h ott egy csini cipő, de nem tudom sehova felvenni.

2018. aug. 25. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Magassarkút rendszeresen hordok, de csak addig a magasságig, amiben normálisan tudok járni. Nagyon magas sarkút alkalomra szoktam.

Szolid smink mindennap(könnyű alapozó, szemöldök, szempilla), extrémet nem szoktam

2018. aug. 25. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Magassarkút sima hétköznapokon is viselek,erősebb sminket viszont csak akkor ha bulizni,fesztiválozni vagy valamilyen alkalomra megyünk..Viszont akkor sminkeshez megyek mert annyira nem szeretem magamat sminkelni.
2018. aug. 25. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Erős smink relatív, vörös rúzs nélkül megkérdezik beteg vagyok e. Alapvetően a napi sminkem korrektor, szemöldökpor, szempillaspirál, vörös rúzs. Ha rúzs nem, akkor egy gyöngyös pirosító.

Magassarkút alkalomra is ritkán hordok, akkor is max. olyan 6-7 centiset, tömbsarkút, a sminkem ugyan az akkor is:D

20L

2018. aug. 25. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi számít erős sminknek? Vörös rúzst hétköznapokon is viselek akár sima farmer-fehérpólós szetthez is.

Magassarkút is bármikor felveszek amikor kedvem szottyan.

Nálam ezek nem alkalom, hanem kedv függők.

Mentem már bulizni smink nélkül, sportcipőben. És vizsga reggelén is döntöttem már úgy, hogy balerinában megyek a kikészített cipő helyett, mert hiába csinosabb picit a magassarkú, ha nekem semmi kedvem aznap felvenni.

De vettem már át a bakancsom is bokacsizmára mert épp olyanom volt aznap.

2018. aug. 26. 01:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Sehová :)
2018. aug. 28. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!