Szerintetek gáz az, ha magassarkút veszek fel? Mindjárt
17-éves vagyok.
Figyelt kérdés
Egy telitalpú fekete KB:7cm es cipő. Nagyon szeretem ezeket, de nem merem felvállalni a korom miatt, mert még csak 16-vagyok. Nagyon sokszor szólják le a lányokat azért mert még fiatal, és így öltözködik. És hát valljuk be, nem nézek ki idősebbnek a koromnál. Azért tetszett meg a cipő, mert animés vagyok, és olyan a feelingje. Na meg szeretek fekete dolgokat viselni. 151 centi vagyok, ezért úgy gondolom rám fér a magas, de nagyon! azt mondják, jól tudok járni benne, amit én is tudok magamról. De akkor sem merem felvenni. Mindig baj volt a derekammal, és egy kicsit még lapos cipőben is görbén megyek. És ha felvenném azt a cipőt, tuti azt hinnék azért megyek úgy, mert nem tudok. Szóval, szerintetek gáz lenne? előre is köszönöm!
Szerintem vedd csak fel, ha neked tetszik. Én ezt tenném L.
2018. máj. 28. 13:18
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, sokat segített <3
2018. máj. 28. 13:28
3/15 anonim válasza:
Kit érdekel hogy mit gondolnak mások. Ha jól érzed magad benne vedd fel bátran, nem vagy már kislány.
2018. máj. 28. 13:46
4/15 A kérdező kommentje:
Ihhh köszönöm szépen a választ. Jól esett. :)
2018. máj. 28. 13:50
5/15 anonim válasza:
Ha neked tetszik és tudsz benne járni, kényelmes, akkor nyugodtan vedd fel. Hidd el, nálad fiatalabb lányok is hordanak már magassarkút.
2018. máj. 28. 13:53
6/15 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy te jól tudd benne érezni magadat. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak. Csakis magadnak felelj meg. Csak magadnak, senki másnak.
2018. máj. 28. 14:04
7/15 anonim válasza:
Figyi, a gyakorikerdesekes közönségre ne hallgass. Hidd el, hogy senkit nem érdekel mi van rajtad, az utcán senki sem fog elküldeni melegebb éghajlatra, amiért magassarkú van rajtad; itt meg szinte csak frusztrált emberek vannak :)
2018. máj. 28. 14:13
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, sokat segített abban, hogy felmerjem vállalni. Utolsó válaszoló! ez részben igaz :D
2018. máj. 28. 14:17
9/15 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj.
Én is szeretem az ilyesmi stílusú cipőket, és még általános iskolás koromban elkezdtem hordani ilyeneket, mert én sem vagyok magas.
Ha egy 175-180 cm körüli lány vesz fel ilyen cipőt, az már tényleg kihívó, de ez rád nem vonatkozik.
A lényeg az, hogy olyan stílusba öltözködni, amilyenbe TE szeretnél, az esetleges beszólogatókkal meg ne foglalkozz.
2018. máj. 28. 15:30
10/15 anonim válasza:
Én már 16 éves korom előtt is felvettem 2x ekkora cipőt a 170 centimmel és a kislány fejemmel és abszolút nem éreztem magam gáznak. Szerintem azok az emberek gázak, akik beleszólnak mások öltözködésébe, illetve azok alapján messzemenő következtetéseket vonnak le az illető személyiségéről. :) (Pl. én meg kivagyok ezektől a sportcipőktől, mégse bélyegzek mindenkit igénytelennek.)
Amúgy a telitalpú meg a magassarkú nagyon nem ugyanaz. :) De a rossz testtartásra szerintem mindkettő jó fegyver. Viszont, ha feszengsz benne, az rögtön szemet szúr és onnantól már csak rosszul állhat sajnos, szóval ne másokkal törődj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!