Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Te le szoktad venni a magassar...

Te le szoktad venni a magassarkút ha fáj benne a lábad?

Figyelt kérdés
Ha igen neked ez hol fér bele: csak ülés közben, esetleg benti helyen vagy utcán is? Tömegközlekedésen? Ilyenkor harisnyában mész vagy azt is leveszed?
2018. júl. 8. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak az irodában.

35/F

2018. júl. 8. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

En erettsegi irasbelik kozben vettem le :DDD de csak azert mert torokulesben ultem a szeken mert ugy kenyelmesebb es jobban tudtam koncentralni.

Buliban neha viszek valtocipot de mar megszoktam es nem faj annyira. Munkahelyre nem hordok de nem is vennem le.

12 centiseket hordok csak

19/L

2018. júl. 8. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja de pl ha sima sportcipo tori a labam utcan vagy valami akkor azt siman leveszem es setalok zokniban/mezitlab
2018. júl. 8. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Ülve nem fáj benne, így olyankor nem veszem le. Viszont ha valamilyen okból nagyon sokat vagyok benne, mondjuk egész nap ésmég este is abban megyek bulizni, utána hazafelé simán leveszem. Ha vannem rajtam harisnya abban maradok, de az sem zavar, ha mezítláb kell mennem, csak mindig figyelek hova lépek
2018. júl. 8. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Én alapból olyan cipőben megyek el itthonról, amiről tudom, h bírni fogja a lábam. Ha valamiért mégis olyan cipő kell amiben megfájdul a lábam, akkor viszek magammal váltó cipőt. Nem mászkálnék mezítláb, mert nem túl higiénikus. Olyan van, h pl az irodában kibújok a cipőmből, ha sokat ülök, de ha el kell mennem a helyemről, akkor mindig vissza veszem. Illetve akkor szoktam még levenni a cipőm, ha kocsival hosszabb útra megyünk, és nem én vezetek. De ezekben az esetekben sem azért veszem le, mert fájna benne a lábam, hanem, mert így jobban szellőzik a lábam is és a cipőm is, kevesebbet izzadok bele.

Egyedül otthon szoktam mezítláb lenni huzamosabb ideig. Ha harisnya van rajtam, akkor, ha már nem megyek sehova leveszem, ha még megyek, akkor marad.

30/l

2018. júl. 14. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!