Ti hogyan találtátok meg a stílusotokat?
Szerintem károm definiálni a stílusodat ... az a legjobb ha azt csinálsz amit akarsz.
Ha definiálod a stílusodat, akkor szeritnem nagyobb esélyel viszed be magad olyan döntésekbe, amik annyira nem tetszenek csak mert abban a csoportban vagy.
Én egy apple felhasználó szakállas fiatal vagyok. Van Iphoneom, Ipadem, Macbok Airem.
Meg sokszor régi dolgokat hordok. Pl.: Egyik kevenc gyűrűm egy 20 éves régi wearable tech, amit Java Ringnek hívnak.
Akkor hipszter vagyok? Hát ... bizonyos napokon lehet annak nézek ki..
, de... öltézékre többnyire sötét ruhákat hordok és nagy részt rockernek néznek.
Akkor rocker vagyok?
Nem ... utálom a metált és a rockot is csak kis mennyiségben szeretem.
Sokat járok a konditeremben, meg ha ahoz hozzá vesszük a külsőmet és szakállamat, akkor biztosan egy extrovertált kondiarc vagyok, aki folyton melegítőkben jár, meg tanktopokban.
Igen, bizonyos napokon ilyen külsőm is van, de átlagban nem mondanám ilyennek, sőt nagyon is introvertált vagyok.
Mérnökinformatikára járok és minden szabadidőmben programozok. Akkor most én vagyok a tipikus kocka?
Hát van egy két pólóm meg olyan tárgyam (fentebb említett gyűrű), ami miatt rettenetesen nagy kockának nézhetek ki időnként csupán az öltözködésem alapján, de ez sem mindennapi.
Akkor most mi vagyok? :D
Azt veszem fel, ami tetszik ... Nem játszom azt a játékot, hogy "Xként identifikálom magamat és ezért Ynak kell öltöznöm". Szerintem te sem keresd nagyon a stílusod, öltözz úgy ahogy akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!