Mi alapján alakítjátok ki a stílusotokat?
Öltözködés: Azt veszem meg, ami tetszik. Nem érdekel hogy honnan van (kivéve turkálók, azokat inkább elkerülöm), nem érdekel, hogy mennyibe került, nem érdekel a márkája, ha jól áll, megveszem.
Frizura: Nekem kocka alakú fejem van (széles az állkapcsom) és ehhez választok fodrász segítségével valami hozzá illőt ami nekem is tetszik.
Illat: Azt veszem meg amit finomnak érzek.
14/F
Ruha, cipő: tetsszen + jó legyen méretben + fekete legyen + ne legyen cifra + ne akadályozzon a mindennapi tevékenységeim végzése közben.
Köröm: 15 év körömrágás után pár éve végre rendes körmöm nőtt, de állandóan festem hogy vissza ne essek. A kedvenc színeimet használom; bordó, fekete, kék, szürke.
Frizura: szintén a 2 kedvenc színem van benne, hosszú, egyenes mert nem szeretek vele baszakodni reggel.
Illat: megszagolom és ami tetszik.
Klasszikus, divatos elemekkel.
Sokat foglalkozok divattal, érdekel a téma. Többnyire blogokat követek, videókat nézek, pinteresten nézelődök.
Öltözködés: van pár alap cuccom, amiket drágábban veszek meg és olyan 3-5 évig hordom őket. Mivel az utóbbi évben fogytam 15 kilót, sok cuccot eladtam, szoknyákat, nadrágokat méretre szabattam újra. Egyébként szinte mindent elviszek varrónőhöz, miután megvettem, hogy tényleg tökéletesen álljon, ne lógjon sehol. Inkább akkor veszek egy számmal nagyobb cuccokat és beszűkíttetem. Hétköznapokon farmert, sportcipőt, egyszínű vagy csíkos pólót hordok szinte mindig. Egy-egy divatos modell helyett inkább a divatos márkát vásárolom, tőlük egy klasszikus modellt. (Pl. mikor a Nike futócipők voltak mindenki lábán, inkább vettem egy Flyleathert. Megvan a divatos elem, de a klasszikusság is benne.) A kiegészítőkkel próbálom inkább tartani a divatot a klasszikus ruhákhoz, pl. pár éve a statement nyakláncok, mostanában a nagy fülbevalók. Szeretem a táskákat is, dolgozni, suliba hátizsákkal járok, sima ikeással, szabadidőmben pedig ebben is szeretem követni a divatot. (Odavagyok most a hálós meg szőtt strandtáskákért és a minikért.)
Smink, haj: Ez leginkább attól függ, mit látok bloggereknél. Abból le tudom szűrni, mi lesz igazán in, és igazítom természetesen a saját bőrtónusomhoz, arcformámhoz. (Mostanában napi szinten csak korrektort és vörös rúzst használok). A körmeimet általában szezonális színekre festem, ezzel is kortársabb, divatosabb az ember, mégsem kell több ezret egy ruhadarabra költeni, elég egy dm sajátmárkás lakkból venni egy kis kiszerelést 300 forintért. A hajam 17 éves korom óta ugyan olyan: természetes színem, vállig ér, frufru, magamnak vágom, nem szárítom, nem formázom, általában copfban hordom a fejem tetején és hagyom hogy kicsit "messy" legyen.
Lehet, hogy túlreagálom, de nekem ez hobbim is, szeretek én irányítani, hogy hogyan nézek ki.
20L
Frizura - ami a páromnak is bejön rajtam, meg néha befonom a szögegyenes hajam.
Illat: hűvös, most épp zöld Isana deo, valami nagyon egyszerű. Utálom a tömény, édes parfümöket, nem is használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!