Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan találtátok meg a zenei...

Hogyan találtátok meg a zenei stílusotokat?

Figyelt kérdés

2016. máj. 8. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ovis koromban Green Day számokat nyomattak a rádióban, ami megpecsételte a fő stílusomat, ami a punk. Aztán a további találatoknál pedig meg szoktam hallgatni a számomra még ismeretlen zenéket.
2016. máj. 8. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát hozzánk a bátyám vissza költözött, és a gépén rajta volt 50 cent in da club című száma meg ilyen régi szarok. Meghallgattam és szerelem első hallásra. De igazából mindent meghallgatok csak a dubstep és az ehez hasonló szarokat nem .:)
2016. máj. 8. 18:50
 3/8 anonim válasza:
100%
Én is a klasszikus rockot szeretem
2016. máj. 8. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
volt apámnak itthon pár CD-je, csomó ilyen régebbi zene remixe volt, megfogott az elektronikus zene, csak azóta már nem hallgatok magyarokat, és régieket sem :)
2016. máj. 8. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A GTA San Andreas-ban levő rádióadókkal kezdődött minden. Az ott hallott rock/metál, illetve hip-hop alapozta meg az ízlésem.
2016. máj. 8. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
mi öcsémmel már 5-6 évesen a hifibe magunk tettük bele édesapám tankcsapda, ac dc, és metallica lemezeit :D és hát most se elektronikus zenét hallgatunk :D
2016. máj. 8. 23:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát kezdetben még alsósként a 60as évek rockslágereire nyomtuk az öcsémmel, meg ac dc-re, aztán megismertem a scorpionst és szerelem volt első hallásra. Aztán közben a barátnőim eltérítettek egy kicsit, mert folyton akkori sláger cuccokat küldözgettek és akkor még bonyolultabb volt telefonra zenét letölteni így azokat hallgattam amiket ők küldtek. De aztán hál istennek visszatért a rock, majd átment metálba, széthallgattam a nagyon simert bandákat, a kevésbé ismerteket, az újakat, a régebbieket és jelenleg a 70es évek hard rock, heavy metál kezdetei a kedvencem a rainbowal az élen.
2016. máj. 8. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves hatos, a Rainbow nagyon jó, Blackmore mestertől bárki tanulhat.

Amúgy nekem is meghatározó volt édesapám, a hosszabb autóutakon mindig az ő zenéit hallgattuk, főleg klasszikus rockot, pl Eagles, Lynyrd Skynyrd, Eric Clapton, Stones, Hendrix, Queen, Dire Straits, stb. Innen nem állnak túl messze, amiket mostanában hallgatok, egyik irányban a bluestól a pstichedelikus/classic rockon át a '90/2000-es évek alternatív meg indie rockzenéiig.

2016. máj. 12. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!