Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Terhes vagyok ha felveszek...

Terhes vagyok ha felveszek egy ruhát nem tetszik rajtam. Mit csináljak már?

Figyelt kérdés

Már nő a hasam.

Van sok szép ruha ami tetszik de ha felveszem akkor nem tetszik egyiksem.

2018. aug. 18. 23:36
1 2
 11/16 anonim válasza:
Mennyi tirpák paraszt van itt, te jó isten:D Ez az oldal maga a mocsár.
2018. aug. 19. 11:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is egyszerű ruhákra gondoltam.

Mond le az esküvőt. Ha nem tudatosan, akarattal lettél terhes, akkor könnyebb lesz, ha össze sem házasodtok. Vagy csak sokkal késöbb. Ettől függetlenül, áll amit feljebb írtam, de a muszáj házasság nem mindig tart sokáig. De szakítani sem szabad, mert ebből még lehet örökké. Erre is láttam már több példát. A szülők meg hadd hisztizzenek, majd megnyugszanak az unokától. :-)

2018. aug. 19. 11:27
 13/16 anonim ***** válasza:
7%

És mi van akkor, ha egy éve tervezik az esküvőt, és közben jött a baba? És mi van akkor, ha csak "megesett", és ezért elveszi a férfi, hogy rendes apja legyen a gyerekének? Nem ez volt a kérdés. Gusztustalan parasztok.

Kérdező, szerintem egy terhes nő valóban minden ruhában gyönyörű, ne aggódj ezen! Csak te látod magad másképp, mert nem így szoktad meg magad nagy pocival!

2018. aug. 19. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Így jártál, de próblkozz...
2018. aug. 19. 13:57
 15/16 anonim válasza:
61%
"egy terhes nő valóban minden ruhában gyönyörű" - hát nem :D Ez kb. a 80-100 kilós bálnák egyik tévképzete ;)
2018. aug. 19. 23:16
 16/16 anonim ***** válasza:

De nem ám. Terhesen nem tud ronda lenni, és a ruha nem is számít.

Akkora, mint egy bálna??? Na és? TERHES! Ettől minden normális nő kivirágzik, és megszépül.

Az hogy mi a kövérek tévképzete az egy másik történet, és nem ide tartozik. Az ő ajnározásukkal én sem értek egyet. De! Aki terhes, főleg a mai gyerek ínséges időben, az megérdemel minden tiszteletet. Nála több tiszteletet, csak az érdemel, aki már a 3 szülésén is túl van. De a mi menyasszonyunk is kiérdemelheti még ezt.

Ne hallgass senkire, aki negatívat írt még rám se. Szép vagy és kész. Ebben vitának helye nincs! Azt a ruhát vedd fel, ami a legjobban tetszik. A terhes pocakot meg nem szégyellni még akkor sem, ha nem volt tervezve. A szülőszobában életed legfontosabb emberével fogsz találkozni. A mi véleményünk semmi ehhez képest.

2018. aug. 20. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!