Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz ha felveszek msn-re...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha felveszek msn-re valakit aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés
De olyanra ami nem az enyém. Mármint nem derül ki belőle, hogy én vagyok, és beszélni sem akarok vele, csak megnézni hogy milyen kiírásai vannak/képe van. Szóval végülis nyomozni utána...
2010. júl. 28. 17:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb ha felveszed az eredetire... Minek bonyolítod a saját dolgod? Kiírásokból meg msn avatarból nyomozni... az is szép:D Inkább vedd föl és beszélj vele , legyél vele kedves.
2010. júl. 28. 17:35
 2/12 anonim ***** válasza:

Nyomozni?:D Szerintem a legyegyszerűbb ha megirod neki pl h: szia.remélem nemgond hogy felvettelek.Az az igazság hogy nagyon teccel nekem és meg szeretnélek ismerni:)

Ahogy visszaír úgyis lelehet szűrni hogy a képed alapján bejössz e neki.vagy hogy szeretne e veled beszélni:)

2010. júl. 28. 17:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Fel akarod venni a csajt egy kamu msn-re,de nem akarsz vele beszélni,csak megnézni a képeit meg a kiírásait? :O

Hűűhaa.. xP

Egyébként hány éves vagy? :D

2010. júl. 28. 17:37
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát ismerem őt :D

Csak nem merem a sajátomról felvenni...Mert mi van ha pl van neki kapcsolata vagy ilyesmi. Akkor az úgy hülyén jön ki ha felveszem.

2010. júl. 28. 18:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Dehogy jön ki hülyén..:D nekem is volt egy csomó ilyen..

Megkérdezed némi beszélgetés után h hogy állsz pali ügyileg vagy van palid? ha van akkor úgyis mondja:)

2010. júl. 28. 18:23
 6/12 anonim ***** válasza:

hát már ne is haragudj, de zerintem igenis Gáz!

mi értelme van ennek? nem lenne egyszerűbb ha a rendes msnedre vennéd föl, csakmert ha ez egyszer véletlenül kiderül az akkor aztán nagyon cikis lesz, az biztos.. szóval szerintem vedd föl a sajátodra, végülis mit veszíthetsz? ;)

2010. júl. 28. 18:50
 7/12 anonim válasza:
Nehogy más néven jelentkezz be! Minek a kamu.Ha nem mered "élőben" a szemébe mondani akkor legalább ne akard átverni mert az tuti bukta.Vedd fel és írd meg neki!Mit veszíthetsz?
2010. júl. 28. 18:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát égek, mert bár jóban vagyunk, nem merem felvenni...Meg amúgyis mit mondjak neki? Milyen ürüggyel veszem fel, mikor pl ma is találkoztunk, és szóba sem került ilyesmi. Arról nem is beszélve, hogy iwiwen rákerestem, de be sem mertem jelölni, mert mi van ha azt nyomulásnak veszi...
2010. júl. 28. 19:17
 9/12 anonim ***** válasza:

basszus kulcs ez máár duurva -.-" áhh.. te már nem félsz hanem rettegsz xD

De mitől? :O

Az nem nyomulás ha bejelölöd,hiszen ismered ezért jelölöd be -.-"

Ma én is felvettem egy fiú haveromat msn-re,hogy beszélgessünk.. és én lány vagyok 14 éves ;D Nem vette nyomulásnak.. uhh-.-"

Na ezért van mostanság az,hogy nekünk lányoknak kell kezdeményezni.. de persze meg ha mi kezdeményezünk akkor egy kis könnyű vérű k*rvának gondoltok:@ pedig nem!

2010. júl. 28. 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Ember...nemkell ürügy ,mondtam már hogy mit csinálj...Kérdezd meg hogy nem-e baj h felvetted mert nagyon bejön neked stb-...
2010. júl. 29. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!