Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha felveszek msn-re valakit aki tetszik nekem?
Nyomozni?:D Szerintem a legyegyszerűbb ha megirod neki pl h: szia.remélem nemgond hogy felvettelek.Az az igazság hogy nagyon teccel nekem és meg szeretnélek ismerni:)
Ahogy visszaír úgyis lelehet szűrni hogy a képed alapján bejössz e neki.vagy hogy szeretne e veled beszélni:)
Fel akarod venni a csajt egy kamu msn-re,de nem akarsz vele beszélni,csak megnézni a képeit meg a kiírásait? :O
Hűűhaa.. xP
Egyébként hány éves vagy? :D
Hát ismerem őt :D
Csak nem merem a sajátomról felvenni...Mert mi van ha pl van neki kapcsolata vagy ilyesmi. Akkor az úgy hülyén jön ki ha felveszem.
Dehogy jön ki hülyén..:D nekem is volt egy csomó ilyen..
Megkérdezed némi beszélgetés után h hogy állsz pali ügyileg vagy van palid? ha van akkor úgyis mondja:)
hát már ne is haragudj, de zerintem igenis Gáz!
mi értelme van ennek? nem lenne egyszerűbb ha a rendes msnedre vennéd föl, csakmert ha ez egyszer véletlenül kiderül az akkor aztán nagyon cikis lesz, az biztos.. szóval szerintem vedd föl a sajátodra, végülis mit veszíthetsz? ;)
basszus kulcs ez máár duurva -.-" áhh.. te már nem félsz hanem rettegsz xD
De mitől? :O
Az nem nyomulás ha bejelölöd,hiszen ismered ezért jelölöd be -.-"
Ma én is felvettem egy fiú haveromat msn-re,hogy beszélgessünk.. és én lány vagyok 14 éves ;D Nem vette nyomulásnak.. uhh-.-"
Na ezért van mostanság az,hogy nekünk lányoknak kell kezdeményezni.. de persze meg ha mi kezdeményezünk akkor egy kis könnyű vérű k*rvának gondoltok:@ pedig nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!