Más is van így, hogy nem tud hordani egyetlen nyári szandált sem? Mindegyik felsért?
Legyen textil, bőr, műnyag, bármi, ahogy 1-2 órát lépek vele minden egyes szandál felsért, felszakad a bőröm.
Nem tudom "betörni" sem, hiába veszem fel többször, a bőröm nem keményedik meg, mindig újra felsért.
Hiába veszek új, minőségi, bármimlyen szandált, egyetlen papucsom van, amit tudok hordni (pedig elől az is a bőrömhöz ér, nem is értem)
Van még így valaki?
Irigylem az összes lányt, amikor látom, hogy a legolcsóbb, műanyag vékony szandálokat is tudják hordani :(
Én is jártam így. Mindig feltörte a lábamat a szandi(pedig egy kisebb vagyon volt). "Szerencsémre" pont aznap, mikor felvettem(fel is törte a sarkam) elkapott egy óriási zuhé és hazáig cuppogtam benne. Ez épp elég volt ahhoz, hogy felpuhuljon annyira, hogy azóta nem töri fel a sarkam.
Te is próbáld meg így vizesen betörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!