Hol találok női fehér NEM átlásztó inget? Mindenhol néztem és mindegyik borzasztóan átlászik.
Figyelt kérdés
Irodai munkához kellene, de rengeteg boltban néztem, és mindegyik ízléstelenül átlátszik.
Férfi részem bezzeg egyik sem.
Mit ajánlotok, hol keressek?
2018. júl. 17. 13:51
1/10 anonim válasza:
Szerintem vegy~l fel nyugodtan átlátszót. Annyira csaknem ronda a tested.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok mert ízléstelennek tartom egy irodába. Azt sem akarom hogy a melltartó pántom lászódjon, meg a testem sem
2018. júl. 17. 14:07
3/10 anonim válasza:
Mert most nyár van... Egy testszínű melltartóval semmi sem fog átlátszani.
4/10 A kérdező kommentje:
már fél éve keresek, télen sem volt normális
2018. júl. 17. 14:27
5/10 anonim válasza:
h&m-ben van, szaten es pamutanyagu is. vettem most a learazasokon 2-2 dbot beloluk.
6/10 anonim válasza:
Ezzel én is szenvedek, ráadásul én még a konfekcióméret és a plus size határán is vagyok, szóval még annyival nehezebb a dolgom. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy elegáns blúzból miért nem lehet megfizethetőt olyat csinálni, ami nem áttetsző, de nem is ez a 2000es évek eleje bazári csicsás kínai blúz stílus. Egyszerűen egy irodai munkába NEM ILLIK áttetsző blúz.
7/10 anonim válasza:
Vegyél fel kettőt. Vagy fehér pólót alá.
8/10 anonim válasza:
Rendelj a Tommy Hilfigertől. Én szinte csak ettől a márkától öltözködöm, nagyon jó minőség és nem látszanak át. Egy fehér női ing asszem 20000 Ft körül van. Vagy ha olcsóbbat szeretnél akkor a Tally Weijles ingek sem látszanak át, de nem tudom van-e sima fehér.
9/10 anonim válasza:
Szia, H&M, Pull&Bear, Stradivarius, ezeken a helyeken nézted már?
10/10 A kérdező kommentje:
Összeset néztem es nem találtam egyik helyen sem
2018. júl. 26. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!