Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Más is van így, hogy nem tud...

Más is van így, hogy nem tud hordani egyetlen nyári szandált sem? Mindegyik felsért?

Figyelt kérdés

Legyen textil, bőr, műnyag, bármi, ahogy 1-2 órát lépek vele minden egyes szandál felsért, felszakad a bőröm.

Nem tudom "betörni" sem, hiába veszem fel többször, a bőröm nem keményedik meg, mindig újra felsért.

Hiába veszek új, minőségi, bármimlyen szandált, egyetlen papucsom van, amit tudok hordni (pedig elől az is a bőrömhöz ér, nem is értem)

Van még így valaki?

Irigylem az összes lányt, amikor látom, hogy a legolcsóbb, műanyag vékony szandálokat is tudják hordani :(

2018. aug. 11. 11:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Szegény. Én nagyon sajnállak. A cipőkkel hogy állsz? Azok is feltörik a lábadat? :(

Nekem fiatalabban volt ilyen érzékeny a bőröm, első viseléstől úgy feltört mind, hogy alig bírtam járni bennük, utána papucsban kellett állandóan, hogy meggyógyuljon. Utóbbi időben egész jó. Figyelek arra, hogy a varrat ne sértsen, mert az még most is kikészíti a lábam. Akkor a gumisokat bírom, illetve a nagyon vékony pántúakat. Ha új, akkor mindig rakok az érzékeny területre ragtapaszt...

2018. aug. 11. 11:49
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Olyat én sem tudok felvenni, aminek a sarok résznél van kialakított tartórésze, de ami csak átpántolja a bokámat, olyat simán.
2018. aug. 11. 12:01
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Velem is ez van. Még a sima balerina is olyan, hogy begörcsöl benne a lábam.
2018. aug. 11. 12:26
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Igen, és nagyon rossz. Azt hittem, csak én vagyok ilyen szerencsétlen, de úgy tűnik, nem vagyok egyedül :/

Ráadásul nem csak a nyári papucsok, szandálok, hanem szinte minden cipő feltör, felsért, véresre dörzsöl. Utálom az egészet. Gyönyörű cipőim vannak, de a nagy részét nem tudom hordani, csak ha kocsival megyek valahova, mert kínszenvedés gyalogolni bennük. Úgy várom a telet, mint a messiást, mert a vastag zoknik védik a lábaimat a gaz csizmáktól.

Ráadásul mindig reménykedek, hogy ha majd lesz egy jó kis bőrkeményedésem, aztán szevasz, de mintha mindig egyre puhább és puhább lenne a bőr.

A nyaralásomat is elb.szta a papucsom, mert olyan vízhólyagosra gyötörte a nagylábujjam alját, hogy nem tudtam járni. Mindenkit irigylek, aki fel tud venni egy cipőt úgy, hogy nem lesz egy óra múlva véres-vízhólyagos rémség a lába.

Bocs, hogy kifakadtam, száz szónak is egy a vége: én is így vagyok vele.

2018. aug. 11. 13:11
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ezek szerint más is szenved ettől.

Nekem szerencsére zokniban és cipőben nincs gondom, így hűvösebb időben egy panaszom sincs, de nyáron mindig ez gyötör.

A vicc az egészben, hogy az egyetlen papucs, amit már három éve hordok egy kis kínai üzletben vettem 1500 forintért, a drága nagymárkás cipők mindig nyomot hagynak maguk után.

2018. aug. 11. 17:10
 6/13 anonim ***** válasza:
15%

Ez azért van mert mindenki mások iránti megfelelési kényszerrel küzd!

Bővebben,ha vennél hozzá zoknit vagy harisnyát nem lenne ezzel sem gondod ,ezért kéne leszharni az idegenek véleményét!

Vagy ennyi erővel már egy vékonyabb cipő is jobb lenne.

2018. aug. 11. 17:30
 7/13 Kukac22 válasza:
Látogass el az earthrunners oldalára én csak ajánlani tudom ☺
2018. aug. 11. 18:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem is kell megkeményedni a bőrödnek.

A cipőnek kell puhulnia.

2018. aug. 11. 21:04
 9/13 anonim ***** válasza:
39%

A papucs, szandál, balerina az nem lábbeli, csak a karikatúrájuk.

Vagy veszel zoknit, vagy sportcipőt és persze elfogadod, hogy attól, hogy nem sportcipő van rajtad, még nem lesz 20 fokkal hidegebb.

2018. aug. 11. 22:36
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további véleményeket is, az említett oldalt is megnézem.

Igazából nem csak a megfelelésért nem hordanék zoknit, harisnyát, hanem mert 36 fokban jól esik szabadon hagyni a lábam, ezért hordom azt az egy papucsomat.

De tény, hogy a szandál+zokni kombináció a köztudatban is elfogadhatatlan, azért nem csak emiatt nem hordanám.

Végülis szerencsére csak nyáron van gondom, de amilyen nyarak vannak mostanában, ez több hónapot jelent.

Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt!

2018. aug. 12. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!