Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek bejön fiúkon a...

Lányok, nektek bejön fiúkon a snapback sapka?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezekre a sapkákra gondoltam és hátrafordítva hordanám. A testalkatom magas és sportos, ha ez számít.

2018. aug. 8. 19:43
1 2
 1/12 anonim válasza:
65%

OFF

Nem lány vagyok, de ha felveszel egy ilyet ott valami baj van a fejedben szerintem, ne legyél falugengszter. ( és most nem kötekedni akarok, szerintem nem lehet egy ilyen sapkában senkit komolyan venni)

2018. aug. 8. 19:46
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
Nekem nem, de ne amiatt hordd vagy ne hordd, hogy más mit gondol...
2018. aug. 8. 20:08
 3/12 anonim ***** válasza:
30%
Gyerekes, és undorító, nem lehet egy embert ilyennel komolyan venni
2018. aug. 8. 20:23
 4/12 anonim ***** válasza:
16%
Emeletes fejű leszel benne
2018. aug. 8. 20:47
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez attól is függ hány éves csajoknak akarsz tetszeni. Bár szerintem inkább azért viselj valamit, mert neked tetszik és ne azért mert másoknak.

Nekem egyébként nem jön be.

20/L

2018. aug. 8. 21:47
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

16 éves kis hülyék hordanak ilyet, akik azt hiszik, hogy ettől lesznek menők.

Sok minden beugrik az ilyen sapkáról, de a férfiasság vagy a stílus nem.

2018. aug. 9. 12:35
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
Itt mindenki akkora szakértő a divat terén, hogy ámulok. DLA mikor lesz meg? Basszus, foglalkozzatok már magatokkal. Mindenki azt vesz fel, amit szeretne, hisz ezzel nem korlátoz senkit. Az én szabadságom határa a másik szabadságának határáig terjed. Ezt hol meríti ki egy sapka? Egyébként pedig ezek most felkapottnak számítanak, nem csak fiatalok, de a harmincas, negyvenes srácok is hordanak ilyet. Tény, hogy ez nem Magyarországra jellemző, minthogy itt csak az számít valamit, aki kopasz, Kárpátia pólóban és fekete bakancsban rohangál, azt kiabálva, hogy vesszen a Trianon. Kérdező, akár előre, akár hátra nézzen a snapback, mindenhogyan stílusos darabnak számít most, és hidd el, hogy sokáig így is lesz. Ne adj más véleményére. Nekem is van, bár annak pepita mintája van.
2018. aug. 10. 19:30
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

7-es

Mindenki azt vesz, amit akar, így van.

De olvasd már el azt is, mi volt a kérdés.

2018. aug. 10. 21:16
 9/12 anonim ***** válasza:

#7-es: igazad van, nem mondom meg hogy felvegye-e vagy sem, kérdés viszont az volt hogy bejön-e.

Tőlen aztán csinálhat hülyét magából, nem érdekel ha felveszi vagy sem, de a véleményemet kérte ki.

2018. aug. 11. 07:51
 10/12 anonim ***** válasza:
42%

7-es: el vagy tévedve liberáliskám, lehet, hogy épp beszítvataok a Juhász Petykával, ezért a kérdést sem olvastad el.

A kérdező véleményeket kért, azt kapott. Senki nem mondta, hogy ha neki tetszik, ne hordja, de had legyen már az a véleményem, hogy ez a sapka suttyóság és úgy ciki ahogyan van. HA felveszi, vegye, senki nem mondta, hogy ne.

Az a baj a fajtáddal, hogy Ti még a véleményt mint műfajt sem vagytok hajlandóak elviselni, annyira messze terjed a híres szabadságotok...

2018. aug. 11. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!