Lányok, nektek bejön fiúkon a snapback sapka?
Ezekre a sapkákra gondoltam és hátrafordítva hordanám. A testalkatom magas és sportos, ha ez számít.
OFF
Nem lány vagyok, de ha felveszel egy ilyet ott valami baj van a fejedben szerintem, ne legyél falugengszter. ( és most nem kötekedni akarok, szerintem nem lehet egy ilyen sapkában senkit komolyan venni)
Szerintem ez attól is függ hány éves csajoknak akarsz tetszeni. Bár szerintem inkább azért viselj valamit, mert neked tetszik és ne azért mert másoknak.
Nekem egyébként nem jön be.
20/L
16 éves kis hülyék hordanak ilyet, akik azt hiszik, hogy ettől lesznek menők.
Sok minden beugrik az ilyen sapkáról, de a férfiasság vagy a stílus nem.
7-es
Mindenki azt vesz, amit akar, így van.
De olvasd már el azt is, mi volt a kérdés.
#7-es: igazad van, nem mondom meg hogy felvegye-e vagy sem, kérdés viszont az volt hogy bejön-e.
Tőlen aztán csinálhat hülyét magából, nem érdekel ha felveszi vagy sem, de a véleményemet kérte ki.
7-es: el vagy tévedve liberáliskám, lehet, hogy épp beszítvataok a Juhász Petykával, ezért a kérdést sem olvastad el.
A kérdező véleményeket kért, azt kapott. Senki nem mondta, hogy ha neki tetszik, ne hordja, de had legyen már az a véleményem, hogy ez a sapka suttyóság és úgy ciki ahogyan van. HA felveszi, vegye, senki nem mondta, hogy ne.
Az a baj a fajtáddal, hogy Ti még a véleményt mint műfajt sem vagytok hajlandóak elviselni, annyira messze terjed a híres szabadságotok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!