LÁNYOK, nektek bejön fiún a fullcap?
Figyelt kérdés
Nektek tetszik ha a fiún van fullcap? Nem ilyen új-magyar módon hogy éppencsak rajta billeg, de ha jön egy erősebb szélfuvallat akkor levitte, hanem mondjuk így hátra-lefelé hajtva (snapbackként aki érti így), eléggé ráhúzva. Mondjuk ha hip-hop rajongó és alapból ilyen stílusú ruhákat hord. Nem gengszter outfitre kell gondolni, hanem egy enyhébb hip-hop/rap rajongóra. Ilyesmi kinek tetszik, kinek nem? Az is írja aki nem, hogy lássam valamennyire, hogy milyen arányban. Ha valaki indokolni is tud, azt mégszívesebben várom. Köszi a válaszotok :) MÉGEGYSZER, LÁNYOKHOZ SZÓLTAM2016. máj. 29. 18:57
2/17 A kérdező kommentje:
Indoklást esetleg tudsz mondani, vagy csak egyszerűen más az ízlésed?
2016. máj. 29. 19:16
3/17 anonim válasza:
Nem, semmilyen sapka nem tetszik.
Szeretem látni rendesen a másik arcát, haját.
Sapka csak akkor indokolt szerintem, ha télen hideg van. Vagy ha kell valami sporthoz.
Tehát valami konkrét céllal, nem csak úgy divatból.
4/17 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de nem csak a sapka, a hip-hopot és a rapet sem szeretem. Nyilván így ez a stílus sem fog meg.
Ja, és én is szeretem látni a másik haját:)
5/17 A kérdező kommentje:
Éj pl. legtöbbször céllal veszem fel. Leget hogy ritka ok, de én akkor veszem fel, ha a hajam, ami picit hosszú(ecsettől messze áll és nem is olyan stílusban hordom), összegubancolódik vagy reggel nincs kedvem/időm szórakozni vele. Ilyen esetben is hülyeség szerintetek? Régebben sokat hordtam mostmár ritkábban azárt érdekel ennyire
2016. máj. 29. 20:05
6/17 anonim válasza:
5: ez azért hülyeség, mert van ahol nem illik sapkában lenni. Amikor leveszed, akkor nem zavar, hogy nem jó a hajad? Pl. suliban, vagy munkahelyen. Gondolom, nem ülsz egész nap sapiban.
8/17 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik. Ez az egesz stilus tavol all tolem.
Egy baratomnak viszont jol all,bar rajta kb minden jol mutat. Tipikus kis aranyos srac,annyira jo kisugarzassal,hogy ezt a szamomra taszito ruhadarabot is tudja viselni.
9/17 anonim válasza:
Vannak fiúk akiknek jól áll,de nagyon sok mindenkinek nem,ember függő. :)
10/17 A kérdező kommentje:
6: Nyilván nem tanítási napokra gondoltam, hanem mondjuk egy szombatra, amikor megyek valahova.
Köszi mindenkinek a válaszát ;)
2016. máj. 30. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!