Petya89 kérdése:
Lányok! Nektek bejön ez a sapka vagy a hozzá hasonló? Kort is írjatok!
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból érdekelne. Úgy tapasztaltam,hogy ez nem nagyon jön be nektek.
190 centi sportos srác vagyok.
Rövid barna haj.
Ja és szép nagy barna szemek 😉
Paraméterek,hogy el tudjátok képzelni hogy állhat.
2016. máj. 8. 11:21
1/10 anonim válasza:
Nem jön be, de biztos van, akinek jól áll.
21/L
2/10 anonim válasza:
Van, akinek jol all, de nekem nem tetszik, sot....
3/10 anonim válasza:
Tipikus páwa gyerek sapka. Sosem volt szimpatikus, első látásra akin ilyet láttam. Szerintem nagyon csúnya, ízléstelen, és tucat.
4/10 anonim válasza:
Nem jön be. Akit ilyen sapkában látok, az mindig a tipikus beképzelt hülyegyerek hatását kelti.
29/N
5/10 anonim válasza:
Nekem sem jön be, azokat tudnám mondani rá, amiket az előttem válaszolók írtak, + annyit h 2x akkorának látazik tőle a feje az embernek :,D
7/10 anonim válasza:
Nekem bejön. Lepontozhattok, de nekem bejön. Persze ha a belsőt nézzük, akkor akik ilyet hordanak azok nem túl IQ bajnokok (osztálytársakról tapasztaltam) :D de szerintem kinézetre nem rossz, valamelyik srácnak kifejetetten JÓL áll.
8/10 anonim válasza:
Nekem a füvesek jutnak róla eszembe. Nem jön be. :)
19/L
Ha sapkát akarsz hordani, akkor vannak ezek a lazább, lelógós stílusú "csövessapkák"?? Szerintem tudod, melyikre gondolok. Azok még egész aranyosak :)
9/10 anonim válasza:
Ez speciel nem jön be, de láttam már hasonló fazonút ami jól nézett ki. Lepontozhattok, de nekem kifejezetten tetszenek a sildes sapkák.
10/10 anonim válasza:
Mi a fenének sapka ilyen melegben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!