Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak/fiúk! Nektek bejön...

Férfiak/fiúk! Nektek bejön Voksán Virág és a hasonló típusú lányok?

Figyelt kérdés
Főleg olyanok válaszát várom, akik járnának is egy ilyen stílusú lánnyal(nem 15-16 éves kislányokra gondolok, akik szeretnének cicababák lenni). Sok férfi azt állítja, hogy nem, de mégis szívesebben mutatkozna ilyen nővel!
2010. ápr. 22. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Ki az a Voksán Virág? A Dzseronímó Mária kishúga?
2010. ápr. 22. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
mindenki szívesen mutatkozna ilyen nővel, csak sok ilyen lánnyal nem lehet színvonalasan beszélgetni, mert felszínesek, belül üresek unalmasak, de ez nem minden esetben van így, a Virág például (bár nem a kultúra nagykövete de) nagyon értelmes, és sokmindenről lehet vele színvonalasan beszélgetni, szval vele mutatkozni is jó meg 2esben lenni, de ez a ritkábbik eset.
2010. ápr. 22. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

" mindenki szívesen mutatkozna ilyen nővel,"

Ilyen műcigánnyal? Na ne... szerintem undorító... Nekem nem kellene. "Egyszerű" barátnőm van, és ezerszer szebb. Ilyen agyonszolizott feltöltött arcú "szépségből" meg tucatjával futkosnak a plázában... :D

2010. ápr. 22. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
43%
megb*szni jó :) nekem több nem kell egy ilyen "nőtől".
2010. ápr. 22. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
62%

[link]

Ezzel a nővel mutatkozni??soha, inkább szégyellném. Gusztustalanul néz ki.. Férfi létemre, még megb*szni se tudnám, nemhogy megjelenni vele valahol.. 29/F

2010. ápr. 22. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:
[link] Szégyelnéd?Gusztustalan?Műcigány az ti vagytok!!Virág gyönyörű vagy!!!
2011. ápr. 24. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!