Mire kell odafigyelni szemüveg vásárlásnál?
Ne valami gagyit vegyél, mert az nem igazán védi a szemet. Persze azt sem mondom, hogy adj ki miatta egy tizest, de ne is a kinaiba.
Igazandibol ezt probakor ugy is latni fogod szerintem. De pl. nekem is hosszukas az arcformam es a pilota stilusu az, ami nagyon rosszul all. Illetve a nagy lencsesek sem jok.
Probalj fel minel tobbet. Jo, ha van ott valaki, akinek megkerdezheted a velemenyet.
Fel kell próbálni, a neten mindenhol azt írják pl szögletes archoz a kerek lencse (mármint akár az ilyen harry potter kerek) néz ki a legjobban... hát felpróbáltam egyet, úgy néztem ki mint valami gyökér aki 10 évesnek akar kinézni.
Ellenben a hosszúkás széles keret ami elméletben a legrosszabb az arcomhoz mindenki szerint jól áll.
Egyszerű, felpróbálgatod, és előbb-utóbb megtalálod a jót :)
Én 2,5 órát töltöttem az Ofotértban mire ráleltem arra a keretre, ami tök jól áll.
Idestova 11 éve ugyanilyen keretes szemüveget hordok, mert a többi full idiótán mutat a vékony-hosszúkás arcomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!