Létezik olyan folia ami a szemuveget sötétiti?
Figyelt kérdés
Olyan ami egy sima távolra látó lencsére rárasztok és sötét lesz tőle mimt egy napszemuveg2018. jún. 13. 15:49
1/4 anonim válasza:
Fóliáról nem tudok, de nem is lenne praktikus, mert sötét marad akkor is, ha bemesz valahova. Ha meg nem UV szűrős, az meg káros is, mert a pupilla kitágul és jobban károsítja a szemed az UV sugárzás, mint szemüveg nélkül. Most végül is dioprtiás napszemüveget szeretnél? Mert olyant is lehet csináltatni. Nekem viszont régóta UV-re sötétedő lencséjű dioptriás szemüvegem van, napon, hóban besötétedik, lakasban lassan kivilágosidik a lencséje, eszre sem veszem. Tökéletes napszemüveg helyett is.
2/4 A kérdező kommentje:
Aha, értem.akkor ezért nem.árulnak.foliát mert rontja.a.szemet, olyat akartam hogy dioptriás napszemüveg ami nem világosodik ki hanem sötét marad mindig.viszont látok vele távolra csak sajnos 77 000 ft volt igy csináltattam egy simát 32 ért
2018. jún. 13. 17:30
3/4 anonim válasza:
létezik fényre sötétedő lencse és dioptriás napszemüveglencse
4/4 anonim válasza:
Szia!
Lehet kapni ilyen szemüveg clipeket (vagy hogy nevezik őket). Ez egy napszemüveg lencse, amit a szemüvegre csíptetsz. Nekem is van, sokáig használtam, de mostmár váltottam kontaktlencsére. Ezek nem a legstílusosabbak, de lehet őket szokni.
Az egyik ismerősömnek pedig olyan szemüvege van, hogy valamilyen mágneses, vagy milyen, és csak ráteszi a lencsét. Az amúgy jól néz ki, pont olyan lesz, mint egy sima napszemüveg, nem is látszik a különbség. Csak nem annyira pénztárcabarát.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!