Mostanában mért csak papírvékony talpú cipőket lehet kapni?
Fáj benne a talpam, ha az úton minden kavicsot megérzek, amire rálépek. Arról nem is beszélve, hogy nem egy olyan cipőm volt, amit azért kellett kidobni, mert egyszerűen a talpa kilyukadt a kopástól. Pedig nem gyalogolok extrém sokat.
Cipőboltokban alig találok olyat, ami nem ilyen nagyon vékony talpú lenne. Jó tudom, ez a divat, eg így olcsóbb is gyártani, hogy kevesebb anyag kell a cipőtalpba. De másnak ez nem gond, csak nekem?
Szerintem nem csak azt lehet kapni. Az lehet, h ilyenkor ezek a gyakoribbak, de ez szerintem az évszak miatt van. Van nekem is pár igen vékony talpú cipőm, vagy teszek bele talpbetétet, vagy csak olyan helyre veszem fel, ahol nem gáz, h vékony a talpa. Pl autót vezetni sokkal jobban szeretek vékony talpú cipőben, mert jobban érzem a pedálokat. Így van, h télen tartok egy vékonyka kis topánkát a kocsiban, h ne csizmában kelljen vezetnem..
Úgy még sosem jártam, h bármilyen cipőm talpa kilyukadt volna...
Én meg sorozatosan ezért dobom ki őket. A felső résznek semmi baja, de a talpa közepe kilyukad.
Próbáltam a talpbetétet is, hogy kényelmesebb legyen. De akármilyen vékonyat is teszek a cipőbe, kevesebb hely marad a lábamnak és szorít. Persze erre megoldás lehet hogy egy számmal nagyobb cipőt kell venni + talpbetét.
Nem kopnak általában is túl hamar a cipőid?
Nekem egyszer a barátom szólt (azóta már férjem), hogy a lépcsőn sosem emelem a lábam, hanem tlkp minden lépcsőfokkal dörzsölök egyet a cipőm talpán. Mivel fóbiásan félek a lifttől és a harmadikon lakom, elég sokat lépcsőzöm... és ez például megmagyarázta, hogy hiába vettem recés talpú cipőket, néhány hónap alatt mindig simára kopott az aljuk. Amióta figyelek, évek múltán sem kopik le a talp a cipőimről, de az is feltűnt, hogy nagyon sokan járnak úgy, ahogy én is régen. Nem lehet, hogy nálad is ez van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!