Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mostanában mért csak papírvéko...

Mostanában mért csak papírvékony talpú cipőket lehet kapni?

Figyelt kérdés

Fáj benne a talpam, ha az úton minden kavicsot megérzek, amire rálépek. Arról nem is beszélve, hogy nem egy olyan cipőm volt, amit azért kellett kidobni, mert egyszerűen a talpa kilyukadt a kopástól. Pedig nem gyalogolok extrém sokat.

Cipőboltokban alig találok olyat, ami nem ilyen nagyon vékony talpú lenne. Jó tudom, ez a divat, eg így olcsóbb is gyártani, hogy kevesebb anyag kell a cipőtalpba. De másnak ez nem gond, csak nekem?

2018. aug. 2. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Sportcipőt kell venni, nem ilyen cipőnek látszó tárgyakat (papucs, szandál, balerina)
2018. aug. 2. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Vannak rendesek is, csak drágábbak
2018. aug. 2. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Hàt en az ellenkezőjét vettem észre. Mostanában mindenhol platformos cipőket, szandálokat, papucsokat látok.
2018. aug. 2. 22:11
 4/10 Miss Endzsi ***** válasza:
Nekem is van ilyen cipőm. Kis aranyos csipkés 1500 Ft-ba került, kis vékony szar. Én teszek bele egy betétet és máris kényelmes.
2018. aug. 3. 00:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a bajom, hogy ha csinosabb cipőt akarok, akkor alig van talpa, még a márkásabbaknak is... mondjuk engem inkább azért zavar, mert szerintem rohadtul csúsznak ezek a vékony talpú cipők, mivel nincs rendes barázda rajtuk... nektek még ez nem tűnt fel?
2018. aug. 3. 10:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Kapitalizmus van nem az az érdekük a gyáraknak hogy elnyűhetetlen cipőket gyártsanak hanem a fogyasztótársadalom erősítése.
2018. aug. 3. 14:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet kapni szandálból is vastagabb talpút, nekem a szandim túraboltból van (Oschner), és meg nem mondod, hogy túraszandál, viszont kényelmes és strapabíró.
2018. aug. 3. 15:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csak azt lehet kapni. Az lehet, h ilyenkor ezek a gyakoribbak, de ez szerintem az évszak miatt van. Van nekem is pár igen vékony talpú cipőm, vagy teszek bele talpbetétet, vagy csak olyan helyre veszem fel, ahol nem gáz, h vékony a talpa. Pl autót vezetni sokkal jobban szeretek vékony talpú cipőben, mert jobban érzem a pedálokat. Így van, h télen tartok egy vékonyka kis topánkát a kocsiban, h ne csizmában kelljen vezetnem..

Úgy még sosem jártam, h bármilyen cipőm talpa kilyukadt volna...

2018. aug. 5. 20:09
 9/10 A kérdező kommentje:

Én meg sorozatosan ezért dobom ki őket. A felső résznek semmi baja, de a talpa közepe kilyukad.

Próbáltam a talpbetétet is, hogy kényelmesebb legyen. De akármilyen vékonyat is teszek a cipőbe, kevesebb hely marad a lábamnak és szorít. Persze erre megoldás lehet hogy egy számmal nagyobb cipőt kell venni + talpbetét.

2018. aug. 5. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem kopnak általában is túl hamar a cipőid?

Nekem egyszer a barátom szólt (azóta már férjem), hogy a lépcsőn sosem emelem a lábam, hanem tlkp minden lépcsőfokkal dörzsölök egyet a cipőm talpán. Mivel fóbiásan félek a lifttől és a harmadikon lakom, elég sokat lépcsőzöm... és ez például megmagyarázta, hogy hiába vettem recés talpú cipőket, néhány hónap alatt mindig simára kopott az aljuk. Amióta figyelek, évek múltán sem kopik le a talp a cipőimről, de az is feltűnt, hogy nagyon sokan járnak úgy, ahogy én is régen. Nem lehet, hogy nálad is ez van?

2018. aug. 6. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!