Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyukaként mibe menjek első...

Anyukaként mibe menjek első randira, kérlek adjatok tanácsot?

Figyelt kérdés

Elváltam,van egy 5 éves kislányom. Vacsorázni megyünk egy kedves, kiülős étterembe, utána meg sétálunk még kicsit. Mit vegyek fel? Rég nem randiztam... :(

167cm és 50 kg vagyok,átlagos alkatú,hát középig érő , barna hajjal.

Kérlek anyucik,segítsetek!

2018. aug. 1. 14:29
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Simán felvehetsz szűk farmert, az alkatod szerintem megvan hozzá, mert vékony vagy. Ne legyél túl kihívó (nem az anyaság miatt, csak első randin ne mutass meg mindent ;) ). Hozzá egy csinos blúz. A hajadat szépen fond be vagy tűzd fel, meleg van még este is. Szép szolid smink, egy kellemes parfüm és nem lesz gond. Csak legyen összeszedett a kinézeted, ne üssön el semmi nagyon a többi darabtól. Drukkolok!
2018. aug. 1. 14:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nemár, mi az, hogy anyukaként? Randira mész, olyat vegyél fel, ami jól áll és amiben jól érzed magad. Tök nem releváns, hogy van-e gyereked ebből a szempontból.

Mivel elég meleg van, én biztos, hogy nem vennék fel szűk farmert, inkább valami nyári ruhát, egy csinibbet.

Mondjuk valami ilyet: [link]

Én legalább is szeretem az ilyet.

2018. aug. 1. 15:01
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Randibugyit pl
2018. aug. 1. 16:12
 14/18 A kérdező kommentje:

Szombaton lesz a randi,addig lehet veszek valami ruhát még. :D

De mindenképp megmutatom végül,mire esett a választás.

Nagyon köszönöm nektek!

Aztán ha valakit érdekel,majd írok is hogy alakult a randi. :)

2018. aug. 1. 16:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Férfiként én is elsőként azt javaslom, felejtsd el arra az egy estére hogy anyuka vagy.Ott a férfinak,nőként kell meg jelenned!A súlyod és a magasságod alapján,jó alakod lehet ezért van választási lehetőség.Lehet akár egybe ruha,vagy szűk nadrág.
2018. aug. 1. 22:23
 16/18 anonim ***** válasza:
9-kor is 25 fok van, vigyél harisnyát, meg vékony kabátot, ha félsz, hogy fáznál.
2018. aug. 2. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Na, végül is miben mentél? Sikeres volt a randi? :)
2018. aug. 5. 19:27
 18/18 A kérdező kommentje:

Végül egy kis nyári egyberuhába mentem, szandállal. Nagyon jó meleg volt, nem fáztam,pedig éjfélkor sétáltunk haza.

Jol sikerült, nagyon jót beszélgettünk. :)

Hétvégén ujra találkozunk.

2018. aug. 6. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!