Hogyan kene elkezdenem es mik azok amik elengedhetetlenek hozza meg akkor is ha csak kicsiben tervezem? Mennyibe kerulne?
Hat, szerintem eloszor keszitsetek egypar polot, es azokat probaljatok eladni. Nalunk peldaul van a varosnak adok-veszek csoportja facebbok-on, ilyen helyre kitehetnetek. En is oda szoktam kitenni a cseszeket, amiket festek. Utana, ha tetszik az embereknek, lehet, hogy rendelni is fognak toletek.
Amire figyeljetek, az a kepek minosege is, hogy vilagitjatok meg oket, ne csak ugy rahajitsatok egy szonyegre, mert uyg senkinek nem fog kelleni. A boltokban is nagy hangsuly van a kirakatokon, a fenyeken.
Most igy arat nem tudonek mondani, nem lakom Magyarorszagon, nem tudom, ott mi mennyibe kerul. En altalaban Pepco-s cseszekre festek, azok atszamolva olyan 150-200 ft-ba kerulnek, es attol fuggoen, hogy mennyit festek ra, es miylen minosegu festekkel, dragabban vagy olcaibban adom. Ugy altalaban egy 1000 ft-ot szoktam. (Ha jol szamolom)
Hajra nektek ☺
Én nem próbálkoznék ezzel a helyi adok-veszek dologgal. Nem tudom milyen stílusban alkottok, de könnyen nézhet ki úgy a helyzet, mintha például a Grindesign cuccokat falunapon árulnák:DD Értitek. Célszerű lenne célzottan kezdeni már az elején is. Pozícionáljatok. Nagyobb lesz a sikerélmény:)
Ha írsz valamit a stílusról, a mintákról stb akkor többet tudnék mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!