Ruhat szerintetek ugy (meretproblema miatt), hogy megvan hozza minden, viszont a cimke mar csak kulon (marmint mar levagtam) visszavesznek?
Figyelt kérdés
2018. máj. 26. 15:55
2/6 anonim válasza:
Van ahol visszaveszik blokk ellenében, nem mindenhol nézik hogy rajta van-e vagy le van vágva.
Eladó függő is lehet a dolog
Próbáld meg
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megprobalom mindenkepp.
Azert vagtam le, mert ket ugyanolyan nadragot vettem, csak a szinuk volt mas, es az egyik teljesen jo volt ram. Reggel meg csak sietve levagtam a masikrol a cetlit, mert mar siettem. Nyilvan nem gondoltam volna, hogy ket ugyanolyan nadrag kozul az egyik szinbol jo az Mes, a masikbol meg full nagy...
2018. máj. 27. 01:21
5/6 anonim válasza:
Továbbra sem tudtuk meg, hogy miért vágtad le...?
6/6 anonim válasza:
Az utolsó valaszolonak: azert nem tudtad meg, mert nem tudsz ertelmezni par mondatot. En érdekes modon ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!