Ha van hozzá alakom akkor jól néz ki a testhez simuló póló? (férfi)
185cm 80kg izmosabb de vékony alkat vagyok, nem akarok divatbakit elkövetni, de próbaképp vettem egy mérettel kisebb pólót, nekem személy szerint tetszik, hogy szépen testhez simul, de mit gondoltok ti róla?
Itt egy kép ez segít talán (most ne kössetek bele hogy itt ott gyűrött ezért a fotóért nem fogom igazgatni magamon)
"Divatbaki" - Inkább nem írok semmit erre....
Ja, a kérdés válaszolva: Jól áll, nyugodtan vedd fel, ne érdekeljen, hogy mit gondolnak mások.
Igen jól áll nyugottan vedd fel. Én is sokat fogytam és imádom hogy testhez simuló ruhákat vehetek fel, igaz lány vagyok de a lényeg ugyanaz.
A felettem lévő nem tudom mit zagyvál de hagyd figyelmen kívül.
Időpont ma 11:14
Zagyvál? Nem értem, hogy mi az, ami nem érthető benne. Netán magadra ismertél a bigott vallásosban, vagy egyszerűen csak hülye vagy?
Naa, tessék szépen viselkedni a kérdésem alatt! :D
Megértem a 2. állás pontját is. Mert valóban nem mindegy kinek akarunk tetszeni. És igen magamnak akarok tetszeni, de ha nekem az tetszene, hogy férfiként tűsarkút húzzak attól még nem venném fel mert idiótán áll. Most is erről van szó, tetszik a szűk póló és hogy látszik a vékony alakom benne, de ha hülyén áll akkor szintén nem hordanám.
Szuper, köszi a válaszokat. Igen a lábam is rendben van, nadrágból már régóta skinny-t hordok mert vékony, de izmos lábam van.
A pólóban nem voltban biztos, mert a skinny meg super slim fit nadrágok általában kevésbé izmos lábakon is jól mutatnak, míg az "izompóló" az sokkal sokkal kevesebb alkaton mutat jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!