Nektek mi a véleményetek a zokni + cipő párosításról?
Minden második fiatal nőn fiún azt látom hogy van rajta egy cipő plusz egy zokni ami minimum a vádli közepéig ér.
Miért lett ez ennyire divatos “trendi “
Akárhová nezek mindehol felhúzott zokni plusz cipő
Bokazokni már nem divat? 😅
Akkor nem tudom , de én Budapesten akar merre megyek mindehol ezt látom
Nem értem miért.
Szerintem nagyon ronda pláne fialaokon 15-40
többféle divat van
ki így hordja, ki amúgy
Mindig van egy divat, a divat jön, megy, egyszer ilyen, egyszer olyan, egyszer elmegy, egyszer visszajön, stb, stb. Nem tudom, ezt miért nem lehet már végre felfogni, és az embernek a saját dolgával törődni, nem azon rágódni, hogy most "mér' ez a divat?" Hát mert csak.
#4, te akkor végülis milyen lényekhez vonzódsz, ha az emberi testrészekről undorodva beszélsz?
Cipőt elég nehéz mással hordani mint zoknival. Kevesen vesznek fel kesztyűt vagy sapkát alá :D
Komolyan beszélve, nekem pl nagyon érzékeny bőröm van, akár mezítláb és képes vagyok vízhólyagot alkotni. Így fontos, ha csak lehet, zokni legyen rajtam, ami akár kilóg a cipőből, mert a cipő teteje, széle, szára irritálni tudja a bőröm. De ehhez az is hozzátartozik, hogy nem hordok ilyenkor rövid nadrágot, a nadrág ráborul legalább a zoknira vagy akár a cipőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!