Miért jó ezeknek az embereknek, akik 25-30 fokokban is zoknit és cipőt vesznek fel? Nem őrülnek meg napközben? :D
1. Rengeteg olyan munkahely van, ahol kötelező a zárt cipő.
2. Zivataros az idő, és ha ilyen van, akkor én is előre készülök egy zárt cipővel. Legutóbb szandálban kapott el az eső, egy élmény volt.
30N
Nem őrülnek meg. És még sokkal melegebb helyen is zárt cipőben és felöltözve vannak, ha megkívánja a helyzetük pl:
Én mondjuk azért, mert
1. Utálom a lábujjaimat. Rondák és nem akarom mutogatni.
2. Pesten kifejezetten undorító, ami a járdán van. Nem szívesen megyek úgy végig papucsban, hogy a lábam fél centire van a redvától, a húgytól, a kutyaszartól és a hányástól.
3. Vannak helyek, alkalmak, ahova nem elegáns a nyitott cipő.
Egyébként nem őrülök meg, nincs sokkal melegem csak azért, mert zárt cipő van rajtam. Rendes bőrcipőt hordok, normális szellőzéssel.
- Mert zárt cipőt elég fura felhúzni zokni nélkül.
- Mert egy öltöny, vagy elegánsabb nadrág furán néz ki papuccsal vagy szandállal, vagy nem is megengedett az ilyen viselet a munkahelyen.
- Mert reggel még hűvös volt, amikor elindult.
- Mert nem akarja, hogy nyitottban poros, koszos legyen a lába.
- Mert nem mindenkinek van ugyanannyira melege mint neked.
stb
stb
stb
#2! Majd mesélem a háziorvosomnak, hogy mennyire modortalan, ő nyáron standpapucsban rendel mezítláb. :-D
külön muris, hogy az EÜ-t hozod föl példának, ott pont, hogy még télen is sokan vannak papucsban, klumpában az ápolók, orvosok közül mert egy állandó meleg helyen vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!