Nekeme az a legnagyobb bajom vele, hogy egy igazi merevítős fűző szinte mindenben korlátoz!
Nem tudsz benne lehajolni, nem tudsz benne kényelmesen ülni, folyamatosan figyelned kell hogy veszed a levegőt, nem ehetsz-ihatsz miatta rendesen, és rettenetesen korlátoz az aktív mozgásban. Volt, hogy vettem buliba fűzőt, sokaknak bejött a kinézet csak én az éjszaka nagyobb részét ücsörgéssel töltöttem, mert pár perc tánctól is már majd megfulladtam, meg kimelegedtem, fűző nélkül meg akár húsz-harminc percig is birom pici szünetekkel.
Nagyon gyönyörű ruhadarab míg otthon állsz benne a tükör előtt, csak a több órás viselését nem kívánom senkinek.
Mert nem tudjak,hogy mennyire szexi tud lenni egy no benne...
Es hulyeseg,hogy nem egezseges mert nem egesz nap van rajtad hanem csak addig mig a szexhez hozzalattok!
A harisnyarol is regelnek,hogy egezsegtelen a nejlon egesz nap,megis viselik sokan reggeltol estig...
Mert sok az előítélet és szerintem nálunk mintha hatványozódna...
Meg ugye a századforduló környékén nagyon elkezdtek alaptalan hülyeségeket mondani rá...még skizofrénia okozónak is kikiáltották.
Milyen fűzőre gondolsz? A szexisre, amit megmutatsz, vagy a sima, ruha alatt hordott fűzőre?
(Mellesleg soha nem hallottam róluk negatív véleményt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!