Tiszta fekete férfi nyári cipőhöz és szürke rövidnadrághoz milyen zoknit vegyek?
Figyelt kérdés
Illetve még milyen színű rövidnadrág+ zokni illik hozzá?2018. júl. 5. 20:11
1/5 anonim válasza:
En mindig a cipohoz kombinalom a zoknit. Mar ha szamit az a fel cm, ami kilatszik belole. 3 fele zoknit hordok nyaron, feher, szurke, fekete. Telen nem bokazoknit hordok, ezek szinesek. Kek, piros, sarga, zold.. direkt ilyen feltuno, bar csak akkor latszik, ha nincs rajtam cipo.
2/5 anonim válasza:
Amilyen jólesik. Ne törődj semmivel. Én is simán vettem föl vizsgán halványkék (nagyonhalvány) zoknit fekete cipőhöz, nadrághoz. És szerintem oké volt; vagy hát annyira ne is érdekelt. A nyár szóljon már rólad; amikor szabadidőd van, ne ezen feszengj. Vagy ha nagyon aggódsz, akkor nézd meg magad egy tükör előtt, akár próbálj föl több verziót is; semmi idegeskedni való nincs ezen. Ami jól esik, meg ami úgy ránézésre megy egymáshoz , azt kész. Nem kell ebből ügyet csinálni.
;) :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Igen bennem is maximum ez a 3 féle zokni merült fel, csak most full fekete a cipőm és nemtudok dönteni.
2018. júl. 5. 20:58
4/5 anonim válasza:
Én általában a cipő alapszínét veszem alapnak a zoknihoz, így a fekete jó hozzá, de mással is ki lehet próbálni. A nadrág esete egy kicsit könnyebb, mert a feketéhez szinte minden szín megy. Innen meg az egyéni ízlés dönt.
5/5 anonim válasza:
Egy árnyalattal sötétebbet mint a nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!