Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mennyi ruhátok van? 18/L

Nektek mennyi ruhátok van? 18/L

Figyelt kérdés
Nekem nagyon kevés van.
2018. júl. 20. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mostanában szabadultam meg több zacskó ruhától, (H&M-be ha visszaviszel egy zacskó ruhát, 500 Ft-os kupont kapsz cserébe-egyszerre 1 személy két zacskóval adhat le) így szerencsére már nem akkor a káosz, de még mindig van kb. 20 ruhadarab, amitől szeretnék megszabadulni. Jelenleg olyan 25-30 darabot hordok rendszeresen, ebből a legtöbb póló és blúz, 1 farmer,

(ebből szeretnék majd még venni) pár ruha, itthoni kényelmes melegítőalsók, rövidebb nadrágok...

A célom, hogy csak olyan ruhák legyenek a szekrényemben, amiket valóban hordok, és nem csak állnak a szekrényben.

2018. júl. 21. 17:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Ujjatlan: 14

Rövidujjú: 18

Hosszúujjú: 24

Rövidnadrág: 7

Térdnadrág: 2

Hosszúnadrág: 6

Egyberuha: 5

Szoknya: 3

De persze ezek közül egy csomót csak itthonra veszek fel. 18/L

2018. júl. 21. 23:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Nemsok, de nagyon jó állapotban vannak.

Póló: 13 kinti, 20 otthoni

Naci: 3 farmer+1 nadrág, amit hordok, a többit kihíztam. ÷ vagy 6 otthoni nadrág

2 kardigán

4 télikabát, 2 tavaszi-őszi

cipő: 1 csizma+ 1 puma sneakers, de tervezek venni egy adidas sportcipőt

25/N

2019. ápr. 25. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!