Nektek van Versace, Chanel, Dior, Armani vagy ilyesmi márkájú ruhátok? Táskában Michael Kors?
Nincs de nem is akarok ilyen cuccokat.
Nekem másmilyen ruhák tetszenek.
Soha nem dobnék ki több tízezer Ft-ot egy darab ruhára! Olcsóbb ruhákban is lehet csinos egy nő. Lehet azért gondolom így, mert sosem voltam márkabolond, de szerintem felesleges dolgok ezek. Menőzésre jók, de se jobb, se szebb, se csinosabb nem lesz valaki attol, hogy pl.Chanel kabát van rajta.
De persze aki megteheti, és szereti az vegyen ilyen ruhákat:) Csak ne nézze le azokat akiknek nem telik rá:)
Ugye tudod, hogy egy Armani/MK pl fel sem er egy Chanel/Dior/Versace kozelebe?
Na, de kerdesre valaszolva:
Napszemuveg: Dior, Hugo Boss
Felso: Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Lacoste
Karora: Armani
Taska: MK, Tommy Hilfiger
Dzseki: Tommy Hilfiger
Cipo: Tommy, Lacoste, Ralph
Es mielott jonnenek az offok: nagy reszet (60-70%) akcioban szereztem, a cipoket pl mind abban, nehany meg csak szimpla regi almom volt :)
Egyetlen egy designer darabom van, egy Michael Kors táska. Egyszerűen beleszerettem, olyan gyönyörű, és életemben egyszer bevállaltam, hogy durva pénzt adjak ki egy táskáért.
32/N
Táska:Michael Kors, Liu Jo, Trussardi (egyébként táskából nálam a Michael Kors nyerő, az összes MK táska elegáns és nőies. Imádom)
Pénztárca: Guess, Tommy Hilfiger
Cipő: Guess (egyébként szar, 3x volt a lábamon és lejött az orra)
Sminkem van márkás: Chanel, Dior, Givenchy, Estee Lauder (ezekkel meg vagyok elégedve)
Gucci övem, szemüvegkeretem és cipőm van, meg Hilfiger dzsekim és órám. Jah, és Louis Vuitton táskám.
Van pár CK cuccom is, de azokat nem hordom, jobb minőségre számítottam.
14/L
#9-et nem kell leértékelni.
Valószínűleg tehetősebb a családja,és kíváncsi volt ezekre a márkákra.
Én is azért ilyen-olyan ruhadarabot elfogadnék,de nem vetem meg a többit.
Gondolom aki leértékelte,az feleslegesnek tartja ilyen korban.
Ha tud vigyázni rá,és nem csak másnak akar villogni,hanem tényleg magának vetette,mi a baj ezzel?
13/L
Kérdésre válaszolva:Nem,nincsen,de azért örülnék,ha kapnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!