Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mennyi ruhátok van? 18/L

Nektek mennyi ruhátok van? 18/L

Figyelt kérdés
Nekem nagyon kevés van.
2018. júl. 20. 21:27
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Nekem viszonylag sok, bár kb. a felét nem is hordom.
2018. júl. 20. 21:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát már kevesebb. De pont most gondoltam,hogy annyit nem hordok,inkább elajándekozom ami nem kell-átválogatom milyenjeim vannak és azokhoz veszek még egy- kettőt,hogy passzoljon. Igazából mondjuk a ruhatáram 90%a fekete és fehér,a maradék nude esetleg.😂( egy két színes nyári ruhám azért van)
2018. júl. 20. 21:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Igazából szerencsére több, mint amire feltétlenül szükségem lenne. De a 90%-uk olyan használtruha üzletből van, ahol angol outlet (tehát még nem hordott, csak leárazott) ruhák vannak megfizethető áron. Sosem voltam annak híve, hogy 20-30 ezret adjak egy nadrágért, amikor annak az árából simán vehetek többet, olcsóbban, de mégis minőségit.

Egyébként ha az ember lánya nem tud magának sok ruhát vásárolni, akkor is megoldható a változatosabb öltözködés. Ha gondosan összeválogatott alapdarabokat veszel, akkor azt tudod nagyon jól variálni. Jó néhány internetes cikk is segítségedre lehet ebben.

2018. júl. 20. 21:43
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Hajon dolgozom.

2festős szett

2tisztabb munkakhoz

2gephazi munkakhoz

2szett "unneplo"

Kimenos:

2farmer 3polo 5cipo 2pulover 2kabat(vastagabb es vekonyabb) 2rovidnadrag 2melegitoszett

2018. júl. 20. 21:46
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

Nekem rengeteg van. Volt egy alapruhatáram, elegáns darabokból.

Viszont meghíztam, így lett egy új is, sportosakkal összeállítva. (Dagiként kényelmesebb:D)

Egy autó árát már elvertem ruhákra és cipőkre, az tény.

Viszont nem vagyok irigy, ha meguntam valamit, vagy kinőttem, már nem kell, mindig elajándékozom olyanoknak, akiknek nem a shoppingolás jelenti a prioritást az életükben, hanem inkább a megélhetéssel küszködnek nap mint nap.

2018. júl. 20. 23:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

40 éven felül vagyok, tele van a szekrényem úgy is, hogy utálok ruhát venni... Egy ruhásszekrény s még egy kis polcos szekrény fölé egyszerűen nem megyek, ott el kell férnie a ruháimnak, fellépőruhákkal együtt. Ezt meg is teszik, így sem hordom a felét sem.

Könnyít, hogy nincs sok stílus. Az 1-2 alkalmi mellett szövetnadrágok, pólók, pulóverek vannak és kész. Színben is egyszerű: fekete s pár piros és drapp :)

Aki változatosabban öltözködik s mindenféle színekben, hozzáillő más darabokkal, annak azért több kell.

A cipőkészletem jobbára egy túrabakancsban merül ki (s most már egy szandálom is van, ujjé), bár van pár egyéb, de azok alig kerülnek elő. Ez nekem bőven sok.

2018. júl. 20. 23:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem is rengeteg van, és a felét sem hordom. Egy gardróbszekrény, és 6 polc tele van. Bánom is, hogy mindig megtalálom az olcsó turikat... :D
2018. júl. 20. 23:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Van, amiből kevés, van amiből sok

Pl most kevés a hosszú farmerom. Elhasználódtak az évek alatt. Ősszel kell vennem majd újakat

Pólókból is kevés volt, viszont most nagyon bevásároltam magam 😃

Cipőből egy munkás/túrás és egy utcai/bulis.van csak, ami megint elég kevéske :/

2018. júl. 21. 00:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy minél több legyen, hanem az, hogy ami van, azt szeresd hordani.
2018. júl. 21. 09:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Elmenős:

- 4 rövid ujjú, 2 ujjatlan felső

- 4 hosszú ujjú pulcsi/felső

- 2 sort, három hosszú nadrág

- 3 egybe ruha

- 3 szoknya

Itthoni:

- 2 sort, 2 nyúlósabb hosszú leggins

- 3-4 póló

- 3 hosszú ujjú felső, 2 melegítő

- 1 tunika, de azt ritkán hordom

2018. júl. 21. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!