A férfiak hordanak nylonharisnyát?
17!
Szerinted anno kik hordták a harisnyát? A férfiak. Csak a nők mint sokminden más ruhánkat ellopták, ennyi.
Igen az acélbetétes munkavédelemnek kiváló,de csak arra!
Nem pedig nyáron 30 fokban kislányok lábain ok nélkül.
A harisnya meg a hideg ellen véd.
Férfi létemre én is hordok farmer alatt, zoknival ősztől tavaszig. Sokat vagyok a szabadban a munkám miatt. Eddig senki nem vette észre, nem is dicsekedtem vele.
Otthon a feleségem megtalálta az egyik pár harisnyát, és helyeselte hogy viselem. Persze mások előtt titok marad (pl.a rokonság vagy a gyerek).
A harisnya előnyei: nem akadályoz a mozgásban, kényelmes, véd a szél ellen (!!!!!), nem dörzsöli ki a farmer a bőrt.
Hátrányok: könnyen szakad - de úgy is lehet viselni - ki látja.
39F 15den 5-ös méret
Azért én a kérdést pontosítanám: a nylon szót kihúznám!
Én még utcán nem láttam pasin. Igaz, hogy csak nem rég óta figyelem.
Viszont a klasszikus nylon harisnyát (10-20-30 DEN), szerintem a pasiknak akkor sem kéne felvenniük. Pláne ha még szőrős is a lábuk. Az nagyon gázul tud mutatni. Nézzetek körül az Instagramon ez ügyben... Hagyjuk meg a nőknek!
De a vastagabb (60-100 DEN) nem átlátszó, mikroszálas fajtát szerintem pasik is felvehetnék, tavasszal-ősszel térdnadrággal. Ha olyan lenne a társadalmi elfogadottsága...
Én eddig csak nadrág alá mertem felvenni, mikor nagyon hideg volt. Egy 120 DEN-es tökéletesen melegített és komfortos volt egész napos 0 fok körüli kinti ácsorgásnál.
Ha bejön egy pasinak is akár, akkor miért érdekes annyira ha felveszi? Miért olyan nagy vmi ez?
Gondolom aki hordja, az nem a full nőies fajtát hordja,-magamból kiindulva-hanem átlagos, basic fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!