Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Nektek milyen pasi...

Lányok! Nektek milyen pasi jön be? Aki sportosan zakót hord vagy aki kicsit lazább (szakadt famer stb. )?

Figyelt kérdés
A sportos zakó hordás alatt azt értem, hogy felvesz egy zakót, alá egy valamilyen inget, sport cipőt és egy feszülős farmert (nem melegesen kinézve ezzel). A lazább alatt pedig azt értem, amit látunk minden nap (divatosan szakadt farmer, valamilyen póló, stílushoz megfelelő cipő). Melyik stílus pasi jön be lányok?
2018. júl. 19. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint az első jobban tetszik, de megértem, ha valaki nem szeret zakót hordani, mert kényelmetlen.
2018. júl. 19. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Alkalomtól függ, de számomra vonzó tud lenni, ha ad magára egy férfi. Szeretem, amikor inget visel az illető, de egy sportosabb összeállítással sincs semmi gond. Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de igazából én személy szerint e téren nem vagyok válogatós, a legfontosabb az ápoltság. :)
2018. júl. 19. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Kb minden lány a zakót és az inget fogja írni...

De egy valamit jegyezz meg. Nem az ellenkező nemtől kicsakart szimpátia miatt öltözünk úgy, ahogy. A saját komfortérzetünk, személyiségünk, ízlésünk kell hogy meghatározza az öltözködést.

2018. júl. 20. 04:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem inkabb a 2. valtozat, szakadt farmer nelkul. Engem taszit az.
2018. júl. 20. 06:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a 2 között mondanám.

A párom pl úgy szokott hogy egy elegánsabb nadrág (tehát nem farmer), hozzá galléros póló és egy nem sportcipő ( elegánsabb félcipő). Ehhez van több színben nadrágja és pólója szóval tudja kombinálni a színeket.

Szerintem ez a szett teljesen megállja a helyét egy munkahelyen is, de hétköznapra sem kényelmetlen.

2018. júl. 20. 07:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem mindegyik stílus tetszik, attól függ melyik illik az illető egyéniségéhez.

Pl az én páromon nem tudnék elképzelni szakadt farmert, de attól még máson tetszik (ha ízléses).

2018. júl. 20. 08:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem egyik sem. Számomra a szakadt farmer alapból kizárt, az első kombóban pedig a sportcipő-zakóval van bajom.

Én is valahol a kettő között preferálom.

A zakót elegáns inggel, elegáns nadrággal és cipővel.

Ha kifejezetten sportzakó, akkor még oké a sportcipő, de nem a pirosan meg a zölden virító változatok, hanem valami kulturált, egyszerű.

Pólókból sem szeretem ezeket a mai V nyakú, izompólókat, hanem az egyszerűbb, sima pólókat.

2018. júl. 23. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!