Lányok! Nektek milyen pasi jön be? Aki sportosan zakót hord vagy aki kicsit lazább (szakadt famer stb. )?
Kb minden lány a zakót és az inget fogja írni...
De egy valamit jegyezz meg. Nem az ellenkező nemtől kicsakart szimpátia miatt öltözünk úgy, ahogy. A saját komfortérzetünk, személyiségünk, ízlésünk kell hogy meghatározza az öltözködést.
Én a 2 között mondanám.
A párom pl úgy szokott hogy egy elegánsabb nadrág (tehát nem farmer), hozzá galléros póló és egy nem sportcipő ( elegánsabb félcipő). Ehhez van több színben nadrágja és pólója szóval tudja kombinálni a színeket.
Szerintem ez a szett teljesen megállja a helyét egy munkahelyen is, de hétköznapra sem kényelmetlen.
Nekem mindegyik stílus tetszik, attól függ melyik illik az illető egyéniségéhez.
Pl az én páromon nem tudnék elképzelni szakadt farmert, de attól még máson tetszik (ha ízléses).
Nekem egyik sem. Számomra a szakadt farmer alapból kizárt, az első kombóban pedig a sportcipő-zakóval van bajom.
Én is valahol a kettő között preferálom.
A zakót elegáns inggel, elegáns nadrággal és cipővel.
Ha kifejezetten sportzakó, akkor még oké a sportcipő, de nem a pirosan meg a zölden virító változatok, hanem valami kulturált, egyszerű.
Pólókból sem szeretem ezeket a mai V nyakú, izompólókat, hanem az egyszerűbb, sima pólókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!