Nem fura, ha egy pasi atlétát hord az utcán nap mint nap, ami aláöltözős atléta?
Nem. Itt pesten mar semmi sem furcsa.
N
Szerintem nem fura. Legalábbis engem nem zavarna. Persze vannak olyanok is biztos, akik furának tartják, de akkor is mi van?! Nem ő hordja, attól még, h neki nem jön be, más meg ebben érzi jól magát. Mindig lesznek olyanok, akik valamelyik végletet képviselik, szerintem kár ezzel foglalkozni.
Rám pl a harisnya miatt néznek furán, h ilyenkor is hordok. Főleg csajok értetlenkednek amúgy, h hogy birom elviselni magamon... Viszont nem szeretem, ha csupasz a lábam, és mezítláb cipőt hordani. Ezért hordok szulervékony (8denes) harisnyát, amit szinte érezni sem lehet a lábon, és egyáltalán nem meleg.... Most ezzel picit eltértem a tárgytól, de azt akartam ebből kihozni, h általában megvan az oka, h ki mit miért vesz fel, ezért ha furának tartják mások, ha nem nem szabad, h befojásoljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!